Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pogledajte sve golove sa utakmice Sloboda – Slavija 4:0 (VIDEO)

Preuzmite sliku

Ubjedljivim rezultatom 4:0 nad ekipom Slavije fudbaleri Slobode danas su ostvarili novu pobjedu u proljetnom dijelu prvenstva BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Od prve minute igrači Husrefa Musemića nastojali su što prije da dođu do prednosti. To im je pošlo za nogom u 25. minuti kada je siguran sa 11 metara bio Zajko Zeba, prethodno je u šesnaestercu bio oboren Muhamed Mujić. Konačan rezultat nakon 45 minuta igre glasio je 1:0.

U drugom poluvremenu Sloboda je nadoknadila sve propuštene prilike iz prvog dijela igre. Drugi pogodak za Slobodu postiže glavom u 59. minuti Sulejman Krpić na sjajno ubacivanje Nenada Kise. Seriju golova na Tušnju nastavio je Zeba ponovo udarcem sa bijele tačke, igrao se 75. minut susreta.

Konačan rezultat 4:0 postavio je rezervista Mirza Musić koji je sjajno iskoristio ubačenu loptu u 16 metara prevario golmana Lučića i loptu poslao iza njegovih leđa. U video prilogu pogledajte sve godove sa današnje utakmice između Slobode i Slavije kao i izjave trenera ova dva tima. U narednom kolu Sloboda gostuje u Mostaru kod ekipe Zrinjskog.

(Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje