Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pogledajte kako su supruga Amina i kćerkića Inaya bodrile babu Harisa

Preuzmite sliku

Haris Seferović je sinoć bio junak Švicarske koja je senzacionalno ali zasluženo izbacila Francusku nakon penala u osmini finala Eura.

Iskusni 29-godišnji napadač je najprije u 15. minuti doveo Švicarce u vodstvo, a nakon što su Francuzi u drugom poluvremenu postigli tri gola činilo se da će to biti kraj za Švicarsku.

  • Ipak, Seferović je svojim drugim golom u 81. minuti dao nadu Švicarcima za povratak u meč, a u 90. minuti Mario Gavranović je pogodio i odveo susret u produžetke.

    Seferović je s tribina stadiona u Bukureštu imao veliku podršku porodice, s tribina su ga bodrile supruga Amina i kćerka Inaya.

    Seferović, čiji su roditelji iz Sanskog Mosta, ponosno ističe svoje porijeklo, a na laktu ima istetovirane konture Bosne i Hercegovine s ljiljanima.

    Ukoliko je i pored toga neko sumnjao u njegovu ljubav prema domovini roditelja, nakon sinoćnjih fotografija koje je objavila njegova supruga nema nikakve dileme.

  • Njegova jednoipogodišnja kćerka, iako ima zapadnjačko ime, uči govoriti bosanski jezik. Na dresu joj je pisalo “babo”, a tokom meča je Harisa s tribina tako i dozivala. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje