Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Počela prodaja ulaznica za meč Sloboda – Beitar: Uskoro prodaja i sezonskih ulaznica za sezonu 2016/2017

Preuzmite sliku

Prodaja ulaznica za utakmicu prvog pretkola UEFA Europske lige između FK Sloboda i Beitar Jeruzalema počela je jučer, piše Tuzlanski.ba

Svi zainteresovani ljubitelji fudbala kako iz grada soli tako i iz Tuzlanskog kantona ulaznice mogu kupiti po cijenama od 7 i 10 KM na tuzlanskom Korzu u CD Shop-u “Mido”.

  • ulaznice-sloboda-evropa45
  • Svjesni ekonomske situacije u Tuzlanskom ali i Zeničko-dobojskom kantonu nismo mijenjali cijenu ulaznice u odnosu na utakmice Premijer lige koje su igrane na Tušnju protekle sezone” – kazao je direktor FK Sloboda Saša Vugdalić.

    Navijači izraelskog Beitar Jeruzalema koji najavljuju svoj dolazak u Zenicu bit će smješteni na sjevernoj tribini, dok će pripadnici popularne navijačke skupine Fukare svoj tim bodriti sa juga.

    Pripreme za organizaciju utakmice Sloboda – Beitar već uveliko traju i u FK Sloboda čine velike napore kako bi susret koji je UEFA označila kao meč visokog rizika protekao bez ikakvih incidenata.

    Još uvijek nije poznato hoće li simpatizeri Slobode koji 30. juna ne budu imali mogućnost da budu na stadionu Bilino Polje u Zenici susret moći pratiti putem malih TV ekrana.

    Kako saznajemo danas je počela i izrada novih sezonskih ulaznica za domaće utakmice FK Sloboda u Premijer ligi koje će se prodavati po cijeni od 70 KM. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,