Četvrtak, 16. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Određene cijene: Počinje prodaja sezonskih ulaznica za utakmice FK Sloboda!

Preuzmite sliku

Uprava FK Sloboda odredila je cijene i datum početka prodaje sezonskih ulaznica za takmičarsku godinu 2015/16.

Prodaja sezonskih ulaznica počinje u ponedjeljak (29. Juni). Vodstvo Kluba potrudilo se da se izađe u susret svim navijačima, te je odlučilo da će se sezonske ulaznice moći nabaviti po jedinstvenoj cijeni u iznosu od 50 KM za sve prvenstvene utakmice u sezoni 2015/16 (izuzev kup utakmica).

Dizajn sezonske ulaznice je jedinstven, a korisnik će, po vlastitoj želji ,utakmice Crveno – crnih moći gledati sa zapadne ili sjeverne tribine. Sezonske ulaznice će se moći kupiti u prostorijama Kluba (Trg stara tržnica 10).

Takođe, Uprava Kluba je obezbijedila kontakt za sve informacije vezane za kupovinu pretplatnih ulaznica. Informisati se možete na broju marketing službe: 061/944 – 335 ili putem e-mail adrese: marketing@fksloboda.ba.

Uprava FK Sloboda vjeruje da je ovom prihvatljivom cijenom omogućila vjernim navijačima da u novoj sezoni postanu dio crveno – crne porodice. Takođe, utvrđene su i cijene pojedinačnih ulaznica za domaće utakmice u iznosu od 10 KM za tribinu Zapad i 7 KM za tribinu Sjever.

Uprava Kluba je za kupce pojedinačnih ulaznica pripremila paket nagradnih igara tokom cijele sezone sa glavnom nagradom – automobil Citroen C3! (fksloboda.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje