Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nova akcija: Simboličnom kupovinom naljepnice oni su do sada podržali FK Sloboda (FOTO)

Preuzmite sliku

Reklamno-propagandnoj ponudi samoljepljivih “stickera” FK Sloboda Tuzla pridružila se i redakcija portala Tuzlanski.ba koja je simboličnom kupovinom dva stickera pokazala i ovaj put da je uvijek i u svim akcijama uz crveno-crne sa Tušnja.

U sklopu dopunskih reklamno-propagandnih aktivnosti FK „Sloboda“ Tuzla za 2015. godinu, u ponudi su samoljepljivi „stickeri“ dimenzija 20×20 cm i 10×10 cm (dvije naljepnice u kompletu) koji su pogodni za lijepljenje na ulazna vrata poslovnog objekta, ili za postavljanje na drugu lokaciju po izboru sukladno enterijeru objekta, kao i na poslovna vozila (taxi, dostavna vozila i slično).

  • tuzlanski-sloboda-sticker
  • „Stickeri“ su atraktivnog izgleda i dizajna, dovoljno upadljivi da privuku pažnju, ali i dovoljno diskretni da ne budu napadni ili da ne zauzmu previše prostora.

    Slogan stickera „I JA SAM SLOBODA“ ima za cilj da ukaže na identitet objekta na kojem se nalazi kao objekta koji podržava aktivnosti FK „Sloboda“ Tuzla.

    Omogućava imaocu „stickera“ da stvori još jednu dodatnu dimenziju kompaniji koja ga koristi i istakne još jednu prepoznatiljivu crtu kao kompanije koja pomaže kolektive unutar svoje zajedinice. Također mu se omogućava povezivanje sa našim simpatizerima, samim tim i uticaj na veliku bazu novih potencijalnih korisnika Vaših proizvoda i usluga.

    Velika baza navijača i simpatizera FK „Sloboda“ će sigurno pokazati veći interes za proizvode i usluge onih firmi čijim korištenjem znaju da direktno pomažu Fudbalskom klubu „Sloboda“, a ovakav dizajn i način promocije „stickera“ omogućava im da te „stickere“ jasno uoče, imaju predstavu o njihovom značenju, te se na osnovu tih informacija odluče za korištenje proizvoda ili usluga objekata na kojima vide taj „sticker“ jer znaju da tako dikretno pomažu Fudbalskom klubu „Sloboda“.

    Cijena jednog kompleta „stickera“ je 50 KM

    U nastavku je predstavljena lista poslovnih subjekata koji su do sada kupili naljepnice FK „Sloboda“:

    • krčma „Ječmište kod Tome“
    • caffe bar „Queen“
    • CD Shop „Mido“
    • caffe bar „White“
    • Web-portal Tuzlanski.ba
    • caffe „Sloboda“
    • Pizza bar
    • caffe „Desperado“
    • St james's irish pub
    • Jazz club
    • samostalna zanatska radnja „Servis Edo“

    Lista poslovnih subjekata koji su kupili naljepnice će biti periodično ažurirana i objavljivana putem internet glasila FK Sloboda.

    Ukoliko želite da i Vaš objekat krasi naša naljepnica i ukoliko ste zainteresovani za ovu ili neku od drugih reklamnih ponuda FK Sloboda, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila: marketing@fksloboda.ba.

    Nadamo se da ćete prepoznati kvalitet, prednosti i pogodnosti ove ponude, kao ponude koja Vam nudi priliku da se povežete sa jednom velikom bazom potencijalnih klijenata koju čini armija simpatizera i navijača FK „Sloboda“, kao i priliku da se povežete sa jednim međunarodno poznatim brendom kao što je brend FK „Sloboda“ u momentima kada je isti okrenuo jednu novu i drugačiju stranicu u svojoj historiji te započeo novo mnogo svjetlije poglavlje.

    Posebnu zahvalnost za pomoć u realizaciji ove akcije iskazujemo portalu tuzlanski.ba i još jednom pozivamo naše navijače da, kada god su u prilici, koriste usluge onih objekata koji potpomažu rad FK „Sloboda“, navodi se u saopštenju FK Sloboda. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje