Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nakon osvojenog dubla: Jasmina Tinjić pehar ogrnula šalom svoje BiH!

jasmina-pehar
Preuzmite sliku

Protiv Španjolke Torro Flor Jasmina će pokušati osvojiti ITF u Zlinu 25.000$

\"jasmina-pehar\"Nakon što je superiorno izborila finale u singlu, Jasmina Tinjić danas je uspjela osvojiti titulu u dublu protiv izuzetno jakih protivnica Perreira/Capedeye Royg, rezultatom: 4/6 6/1 10/8.

Današnji polufinalni meč singla protiv Ekaterine Ivanove(RUS,WTA-163) Mimi je ekspresno riješila u svoju korist rezultatom 6-0,6-1. Ruskinja je bila postavljena i za četvrtu nositeljicu turnira.

Sutra u finalu Jasmina igra protiv Španjolke Fernande Torro Flor.

\”Zaista sam sretna što sam uspjela i današnje mečeve okončati u svoju korist. Nadam se da ću i dalje nastaviti ovim istim ritmom kao što sam i do sada, a već sutra ću se potruditi da svojoj kolekciji dodam još jedan pehar. Prenesite mnogo pozdrava mojim tuzlacima i svima koji me podržavaju\” za Tuzlanski.ba poručila je naša Mimi.

Igrala je Jasmina Tinjić pod zastavom Hrvatske, a nakon što se vratila u svoju zemlju, u svoj grad i pod boje svoje zemlje, zaista po svakoj izjavi a i po fotografijama možemo zaključiti da spada u onu grupu rijetkih sportista koji bez obzira na sve teške okolnosti i uslove u kojima rade uživaju u tome što su Bosanci i Hercegovci.

\"jasmina-tinjic-zlin\"

Mimi svaka ti čast!

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: