Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Musemić: “Respektujemo Radnik ali Sloboda osvaja bodove” (VIDEO)

Preuzmite sliku

Pred Crveno – crnim je u 22. kolu BH Telecom Premijer lige novi izazov na domaćem terenu.

Na Tušnju gostuje bijeljinski Radnik, tim koji se bori za opstanak i ovog proljeća ostvaruje dobre rezultate. Semberci su na samo bod zaostatka za našim timom, no na Tušnju će biti pod velikim pritiskom jer Crveno – crni pred domaćim navijačima igraju izvrsno.

Ovaj meč nam je od velikog značaja jer pobjedom bismo ušli u mirnije vode. Respektujemo goste, ali igramo pred svojim navijačima, na raspolaganju su nam igrači koji nisu igrali u Mostaru i ako pružimo maksimum, pokažemo voljni momenat kao u dosadašnjim domaćim mečevima, nadamo se pobjedi“, poručio je na današnjoj konferenciji za medije Husref Musemić, šef struke Crveno – crnih.

Musemić ističe da je Radnik tim koji je dobro prostudiran, de da će njegov tim do uspjeha doći ako se zaustave najbolji pojedinci Bijeljinaca Žižović, Obradović i Antić. Ono što može radovati našeg trenera je povratak u tim suspendovanih Kise i Sarića, te oporavljenih Bekića i Krpića.

Kapiten Crveno – crnih Almir Bekić poručio je sedmoj sili da je pred njim i njegovim saigračima težak meč:

Respektujemo ekipu Radnika, ali ćemo u sutrašnjih 90 minuta pokazati zalaganje, pružiti maksimum i sa nova tri boda obradovati navijače koji su uvijek uz nas!“.

Utakmica Sloboda – Radnik igra se sutra na Gradskom stadionu Tušanj sa početkom od 16:30 sati, piše fksloboda.ba

Udruženje građana “Prijatelji FK Sloboda” sutra će publici na Tušnju podijeliti letke kao znak podrške projektu “Zlatna karika” koji je od strane UO FK Sloboda upućen prema  gradskim strukturama.

Pored ove aktivnosti UG “Prijatelji FK Sloboda” će omogućiti svim prijateljima Slobode da se na licu mjesta učlane u Udruženje. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,