Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Francuska 1,65, Hrvatska 2,05, Finska 1,55!

Preuzmite sliku

Subota je bogat fudbalski dan na terenima širom Evrope.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas bili široke ruke kada su u pitanju tri para – dvojke na Francusku i Hrvatsku, odnosno jedinica na Finsku u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

UKRAJINA – FRANCUSKA (SUBOTA, 20.45), DVOJKA 1,65

Bosna i Hercegovina je dvaput namučila Francusku u ovim kvalifikacijama. Od mogućih šest, Trikolori su upisali četiri boda, i večeras u Kijevu protiv Ukrajine, iako su prvi na tabeli Grupe D sa osam bodova, svim silama moraju da jure pobjedu jer su razočaravajući rezultati postali učestali. Francuzi nisu slavili na četiri zvanična meča zaredom, a posljednji put takva serija se desila 2013. Ukrajina, pak, tek treba da uhvati nekakvu formu. Poslije odličnih igara na Evropskom prvenstvu selektor Andrej Ševčenko se povukao i žuto-plavi su izgubili vođu, pa Petrakova čeka težak zadatak. Ukrajinci su postigli gol u 13 uzastopnih domaćih utakmica.

SLOVAČKA – HRVATSKA (SUBOTA, 20.45), DVOJKA 2,05

Slovačka nije uspjela da se dokaže na minulom Evropskom prvenstvu, ali u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo ova selekcija je jedina u Grupi H koja još nije izgubila. Slovačka je sa šest bodova na trećem mjestu, na bod iza lidera Hrvatske i Rusije. U posljednjem duelu prije tri dana Slovaci su remizirali sa Slovenijom u Ljubljani 1:1. Na noge im večeras u Bratislavi dolazi Hrvatska, koja ne može da bude zadovoljna učinkom u kvalifikacijama za Mundijal. Aktuelni vicešampiona planete do sada su u četiri susreta osvojili svega sedam bodova. U prošlom kolu Vatreni se nisu istakli na gostovanju Rusiji, a naredni duel je jedan od onih koji će da usmjeri jednu od ekipa na vrh.

FINSKA – KAZAHSTAN (SUBOTA, 15.00), KEC 1,55

Kazahstan je u srijedu ponovo šokirao Ukrajince, izborivši remi u nadoknadi, kada se činilo da je poraz izvjestan. Ali, ovaj rezultat nije dozvolio Kazahstancima da napuste posljednje mjesto u kvalifikacionoj Grupi D. Poslije tri odigrana meča Jastrebovi imaju samo dva boda, a konto će pokušati da uvećaju danas na gostovanju u Finskoj. Domaća selekcija ima dva boda iz dva susreta, poslije remija sa Bosnom i Hercegovinom i Ukrajinom. Finci kubure sa efikasnošću u posljednje vrijeme. Nisu uspjeli da zatresu mrežu na pet od prethodnih šest duela.

Napomena: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,