Nedjelja, 5. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mourinho: Fudbalski Einsteini pokušavaju izbrisati 16 godina moje karijere

Preuzmite sliku

Jose Mourinho, menadžer Manchester Uniteda nakon sinoćnje pobjede u Liga kupu protiv niželigaša Northamptona rezultatom 3:1 obrušio se na svoje kritičare.

Mourinho se našao na udaru kritika nakon tri poraza Uniteda u nizu, dva u prvenstvu i jedan u Ligi Evrope, a kritičare je nazvao fudbalskim Einsteinima koji pokušavaju da izbrišu 16 godina njegove karijere, javlja Anadolu Agency (AA).

Znam da neki fudbalski Einsteini, a fudbal je pun Einsteina, pokušavaju da izbrišu 16 godina moje karijere. Oni su pokušali izbrisati i nevjerovatnu istoriju Fudbalskog kluba Manchester Uniteda i pokušali da se fokusiraju na loše sedmice sa tri poraza. Ali, takav je novi fudbal, pun je Einsteina“, kazao je Mourinho za klupsku televiziju i dodao:

Mogu razumjeti razočarenje naših navijača prošlom sedmicom. To potpuno razumijem, ali sam siguran da kada se tim u subotu vrati kući, protiv Leicestera, navijači će biti uz njega kao i uvijek do sada.“

Manchester United je nakon odličnog starta i tri uzastopne pobjede u Premier ligi upisao dva poraza od gradskog rivala Cityja i Watforda, te zauzima sedmo mjesto na tabeli sa devet bodova. Između ta dva ogleda “crveni đavoli“ upisali su i poraz od Feyenoorda u Ligi Evrope. (Anadolija)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje