Petak, 25. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Italijanski mediji tvrde: Ronaldo i Georgina će se tajno vjenčati

Poznati fudbaler i bivša zvijezda Real Madrida zajedno sa zaručnicom Georginom Rodrigez planira tajno vjenčanje u Maroku

Nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo (34) i njegova izabranica Georgina Rodrigez (25) navodno organizuju tajno vjenčanje. Prema pisanju italijanskog magazina ‘Novela 2000’, slavni par organizuje ceremoniju u Maroku, a u svemu im pomaže prijatelj i marokanski bokser Badr Hari (34).

  • Vijest su podijelili španski i portugalski mediji, a par je odluku navodno donio nakon dodjele MTV nagrada. No, sve su to još uvijek šuškanja, prenosi 24sata.hr.

    Inače, Ronaldo i Georgina zajedno su od 2016., a upoznali su se na zabavi modnog brenda Dolce & Gabbana. Ona je u to vrijeme radila u madridskoj trgovini slavnog Diora kao prodavačica, no nakon što se fudbaler zaljubio u nju, Georgina je dala otkaz te se posvetila porodici i modnoj karijeri.

  • Podsjetimo, Ronaldu su surogat majke rodile troje djece: Cristiana Ronalda Juniora (9) te blizance Matea (2) i Evu Mariu (2), dok mu je Georgina rodila kćer Alanu Martinu (1). (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje