Utorak, 21. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Gazzetta: Garcia je lud za Džekom, ali Roma prvo mora prodavati

Preuzmite sliku

Naslov o eventualnom dolasku Edina Džeke (29) u Romu jedan je od naslova koji se našao na današnjoj naslovnici renomiranog Gazzetta dello Sporta.

Garcia je već lud za Džekom, ali Roma prvo mora prodavati” naslov je vijesti u kojoj Gazzetta piše o mogućem dolasku našeg kapitena u Romu i simpatijama koje prema njemu ima trener Rome Rudi Garcia.

Da bi doveli Edina Džeku na Olimpico Roma prvo mora prodati nekog od igrača. Gervinho (28) ima ponudu Al Jazire, Doumbia (27) bi karijeru mogao nastaviti u nekoj od arapskih zemalja ili Kini, Destro (24) je u pregovorima sa Monacom, a Ljaljić (23) bi mogao put Španije ili Njemačke).

Roma je uz Džeku navodno bila zainteresovana i za Higuaina, ali Napolijeva cijena od 60 miliona Eura je prevelika za Rimljane.

Dok menadžeri rade Edin Džeko je na odmoru sa djevojkom u Dubrovniku gdje je kupio vilu.

Zukanovića sati dijele od Intera – Današnja Gazzeta piše i o Ervinu Zukanoviću (28) o čijem se transferu u Inter puno govorilo proteklih dana.

Defanzivac Chieva uvršten je na poziciju lijevog beka mogućeg tima Intera u narednoj sezoni. Novih informacija nema, iz oba kluba cure informacije kako bi Zukanovićev transfer mogao biti realizovan u nekoliko narednih sati. (Reprezentacija.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,