Nedjelja, 5. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Fukare parolom zahvalile Krpiću: “Od druge lige pa do sada…” (FOTO)

Preuzmite sliku

Po izuzetno teškim uslovima na stadionu Tušanj odigrana je derbi utakmica 4. Kola BHT Premijer lige BiH između Slobode i Željezničara. Više želje i znanja na terenu pokazali su fudbaleri Slobode i zasluženo slavili novu pobjedu rezultatom 2:0 koja ih je učvrstila na liderskoj poziciji. 

Sloboda je i u ovom susretu imala veliku podršku sa sjeverne tribine stadiona “Tušanj”, sa koje su “Fukare” tokom svih 90 minuta pjesmom bodrile svoj klub na putu do nove pobjede.

Sulejman Krpić, jedan je od rijetkih preostalih prvotimaca iz tzv. “Ćirine mašine” koja je izborila povratak u elitni rang Bh. fudbala. Po dolasku u klub sa Tušnja, Krpić je uvijek pružao maksimum na terenu, nerijetko nepravedno zapostavljan, postizao golove kada je najpotrebnije, sa jednakom borbenošću i u nižem rangu i u borbi za titulu, igrač koji je upravo svojim odnosom prema Crveno-crnom dresu stekao brojne simpatije navijača.

  • fukare-sulejman34
  • Da navijači znaju i cijene igrače koji na terenu uvijek pružaju svoj maksimum pokazala je i parola upućena pravo Krpiću: “Od druge lige pa do sada, ti ostaješ ponos grada, Sulejman Krpić”.

    Nedugo nakon utakmice Krpić se i oglasio na svom Facebook profilu:

    “Veliko hvala ljudima u Tuzli što su uvijek uz mene , a najviše se želim zahvaliti Fukarama!”. (Tuzlanski.ba)

     

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje