Utorak, 22. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

FK Željezničar: Potpredsjednik Badžak izliječio se od COVID-19

Preuzmite sliku

Jasmin Badžak, potpredsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Željezničar, nakon provedenog vremena u izolaciji obavio je novo testiranje na koronavirus, a test je pokazao negativan rezultat, prenosi Anadolu Agency (AA).

Iz Željezničara podsjećaju da je Badžak na prve znake sumnje započeo sa boravkom u samoizolaciji. Uslijedilo je testiranje koje je potvrdilo da je potpredsjednik obolio od COVID-19, a potom i nastavak boravka u izolaciji.

Badžak je u subotu obavio novo testiranje na koronavirus, a na sreću test je pokazao negativan rezultat.

‘FK Željezničar i Badžak ovom prilikom se zahvaljuju svim sportskim prijateljima, navijačima i sponzorima na podršci u proteklom periodu. Potpredsjednik poručuje da se još jači vraća redovnim aktivnostima na privatnom poslu i u FK Željezničar. Molimo sve građane da se pridržavaju uputa stručnjaka kako bismo ovu situaciju prebrodili što brže’, istakli su iz kluba sa Grbavice.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH i Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, koji su objavljeni u nedjelju ujutru, u BiH je od COVID-19 obolilo 323 ljudi, a zbilježeno je i šest smrtnih slučajeva.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje