Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

FK Sloboda: Predloženi plan grupe privrednika iz TK najkonkretnija ponuda za sada

Preuzmite sliku

Finalni sastanci nakon kojih će biti poznat novi Predsjednik UO FK Sloboda ali i plan razvoja i djelovanja u budućnosti privode se kraju. 

Saopštenjem za javnost oglasio se klub iz Rudarske 2 koji prenosimo u cijelosti:

Nakon razgovora sa kandidatima gospodom Ibrahimagićem, Husićem i Pavićem, danas su obavljeni razgovori i sa grupom privrednika sa šireg područja Tuzlanskog kantona. Predstavili su svoj finansijski i organizacijski plan za predstojeću takmičarsku sezonu.

Vezano | Jedno ime odustalo od kandidature za Predsjednika UO FK Sloboda: “Dobio sam uvid u neke stvari koje su me iznenadile”

Ovim putem možemo potvrditi da je nakon gospodina Husića, današnji predloženi plan za sada najkonkretnija ponuda. Skupština FK Sloboda će tokom sutrašnjeg dana obaviti završne razgovore sa ostalim kandidatima nakon čega će se donijeti konačna odluka.

Vezano | Azmir Husić na sastanku predstavio plan i program rada: Sloboda će uskoro dobiti novog predsjednika

Zbog raznih medijskih špekulacija želimo naglasiti da planovi kandidata uključuju isključivo program i finansijska sredstva za nesmetano funkcionisanje kluba. Tokom razgovora nije bilo nikakvih licitacija sa kandidatima o prethodnim dugovima i obavezama putem pozajmica jer iste ne postoje, kao što niko nije ni opraštao i otpisivao svoje uplate koje je pravio tokom rada.
Klupska Skupština danas je imenovala i v.d. generalnog direktora tako da FK Sloboda ima nesmetan svakodnevni operativni rad.” navodi se u saopštenju.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje