Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Englezi oduševljeni Pjanićevim presađivanjem kose, ali napravili su veliku grešku

Preuzmite sliku

Reprezentativac BiH i veznjak Barcelone Miralem Pjanić ovih dana postao je hit na Otoku zbog zahvata presađivanja kose koje je napravio prošlog ljeta u bolnici Cristiana Ronalda u Madridu.

Zahvat je uspio više nego dobro, a neobično je da su brojni engleski mediji tek sad počeli pisati o tome. Kako u Turskoj, gdje je Pjanić igrao na posudbi u Bešiktašu, postoji niz takvih klinika koje su znatno jeftinije nego u ostatku Evrope, engleski mediji su bili uvjereni da je Pjanić operaciju napravio upravo tamo.

“Hoće biti iznenađenje ako vam kažemo da je Pjanić proteklu sezonu proveo na posudbi u Turskoj?”, objavio je jedan engleski portal uz fotografiju bh. reprezentativca prije i nakon presađivanja kose. ”Dobro je vidjeti da je posudba Miralema Pjanića u Turskoj bila uspješna”, piše The Sun.  “Recite mi da ste bili u Turskoj bez da mi kažete da ste bili u Turskoj ft. Miralem Pjanić”, napisao je Dream Team.

Međutim, Englezi su pogriješili jer je Pjanić presađivanje napravio prije odlaska na posudbu u Bešiktaš, ali očito to nisu baš provjerili prije komentara na račun bh. reprezentativca.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje