Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Brat mu ukrao ženu: Ryan Giggs je seksualni manijak, taj kad god izađe, mora spavati sa ženama

Preuzmite sliku

Svi mi imamo slabosti, a to je njegova. Ali ne prezirem ga, nego ga žalim, rekao je Rhodri Giggs, čiji je brat Ryan prošlu nedjelju završio na policiji zbog napada na djevojku. Za sve su krive poruke

Igračka karijera bila mu je blistava, a ona izvan nogometnih terena prepuna skandala i porodičnih problema. Ryan Giggs (46) prije nekoliko dana završio je na policiji zbog napada na djevojku Kate Greville.

Britanski mediji prenijeli su kako su se zakačili oko poruka koje je Ryan slao drugim ljudima, zbog čega je Kate vjerovala kako je partner vara – s dvjema ženama. Nakon noći iza rešetaka, Giggs je pušten, ali neće voditi velšku reprezentaciju u trima utakmicama u novembru.

  • Ryanov brat Rhodri otkrio je kako poznati fudbaler razmišlja o ženama. S njegovom je suprugom Natashom Ryan tajno je održavao vezu i dijelio krevet čak osam godina, dok je i sam bio oženjen za Stacey.

    – Svi mi imamo slabosti. Ryanova je bila da, kad ode u izlazak, mora spavati sa ženama. On je seksualni manijak. Ali ne prezirem ga, žao mi ga je – rekao je Rhodri, prenosi The Sun.

    – Imao je fantastičnu karijeru koju je ocrnio. Ja nemam ništa s tim, ja sam bio vjeran svojoj ženi – dodao je.

  • Giggsove seks afere

    Ryan Giggs jedan je od najvećih igrača Manchester Uniteda u historiji, ali ono što je otkriveno 2011. godine obilježilo ga je za čitav život, izdao je brata Rhodrija. Naime, on je čak osam godina bio je u vezi s bratovom ženom Natashom.

    Natasha je Ryana upoznala u martu 2003. godine u jednom noćnom klubu u Manchesteru. Spavala je s njim dok je njegova trudna supruga Stacey bila kod kuće. Nakon dva mjeseca prohodala je s njegovim bratom Rhodrijem za kojeg se kasnije udala. Kasnije je priznala da je pobacila dijete, koje je bilo Ryanovo, tokom osmogodišnje veze.

    Cijeli otok bio je šokiran nakon što je otkrivena ta vijest jer su svi mislili da je Ryan ‘dobrica’.  U očima javnosti bio je porodičan čovjek, no na kraju je ispalo drugačije. Natasha je odmah prekinula sa selektorom Walesa, a kao opravdanje za za svoje nestašluke, rekla je da je Giggs manipulisao njome i kontrolisao je. No nije baš pomoglo i ubrzo je prekinula i s njegovim bratom. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje