Ponedjeljak, 6. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Begiristain: Sretni smo što smo izbjegli Pepa, ali ko se ne boji Zlatana

Preuzmite sliku

“Teško je reći ko je favorit, iako su oni iskusniji u četvrtfinalu. Iako možemo reći sve najbolje o njima, ni mi nismo slabi”, rekao je Begiristain

Žrijeb je u četvrtfinalu spojio dva bogataša, Manchester City i PSG. Direktor građana Txiki Begiristain ističe kako su Parižani iskusniji, ali da favorita nema.

PSG-u ide sjajno u prvenstvu, nadmoćno su prvaci. Strašno su jaka momčad, što se vidjelo i u utakmicama protiv Chelseaja. Teško je reći tko je favorit, iako su oni iskusniji u četvrtfinalu. Iako možemo reći sve najbolje o njima, ni mi nismo slabi“, rekao je Begiristain pa dodao:

Vjerojatno je prednost uzvratna utakmica kod kuće, ali sve ovisi o prvoj utakmici. Sigurno je da ćemo gledati dobar nogomet.”

Ovo su dva projekta koja rastu iz dana u dan. Obje momčadi žele polufinale i pronaći mjesto u evropskom nogometu.

Direktor Cityja je sretan što su izbjegli Bayern.

Naravno da smo sretni što smo ih izbjegli. Pep je tamo, a sretni smo jer smo se susreli u posljednje dvije sezone Lige prvaka.

Begiristain će se zato susresti s čovjekom kojeg je doveo u Barcelonu, Zlatanom Ibrahimovićem.

Sretan sam što ću se vidjeti s njim i pozdraviti ga. Doveo sam u Barcelonu i onda otišao, ali bilo je sjajno poznavati ga. On i dalje ima sve, jedan je od najboljih igrača Evrope. Ko se ne boji Zlatana? Ali ne možemo se orijentirati samo na jednog igrača. Tamo su Di Maria, Thiago Motta i mnogi drugi sjajni igrači.

Direktor PSG-a Olivier Letang o žrijebu je istaknuo:

Manchester City je sjajna momčad, ali naš cilj je plasman među četiri najbolje. Mogli smo igrati protiv Barcelone i to bi bilo teško, ali i Manchester City je vrlo zahtjevan žrijeb. Bit će to dvije sjajne utakmice.

“Ne mogu reći da sam sretan. Oni su sjajna momčad sjajnih pojedinaca, ali moramo se koncentirati na sebe i polufinale. Ne mislim da smo favoriti.” (Goal.com)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje