Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Beganović: Dobro smo radili, sve su misli usmjerene na utakmicu protiv Sarajeva

Preuzmite sliku

U okviru 17. kola m:tel Premijer lige, Crveno – crni idu na gostovanje kod FK Sarajevo.

Nakon reprezentativne pauze, Sloboda će sutra, u okviru 17. kola m:tel Premijer lige snage odmjeriti sa ekipom FK Sarajevo. Crveno – crni su, kako kažu, spremni za ovaj susret i dat će svoj maksimum da ostvare dobar rezultat.

”Reprezentativnu pauzu smo iskoristili i za odmor i oporavak igrača, ali i za pripreme za narednu utakmicu. Sarajevo se nalazi na tabeli ispred nas, ali mi smo puni samopouzdanja nakon prethodne utakmice tako da smo se spremali u nekom miru i nadamo se dobrom rezultatu protiv Sarajeva”, kazao je Adnan Jahić, pomoćni trener FK Sloboda.

Samopouzdanja i dobre atmosfere među prvotimcima ne nedostaje. Timski duh preovladava i svi su fokusirani na sutrašnji susret.

”Dobro smo radili prethodnih dana. Imali smo malu pauzu koju nam je trener dao, a koju smo iskoristili da se dobro odmorimo nakon čega smo se posvetili pripremama za Sarajevo. Sve su misli usmjerene na tu utakmicu. Dali smo sve od sebe da se spremimo i ostvarimo što povoljniji rezultat na Koševu”, kazao je Amar Beganović, kapiten Crveno – crnih.

FK Sarajevo se trenutno nalazi na trećoj poziciji na premijerligaškoj tabeli sa ukupno osvojenih 25 bodova, a naš tim ih prati sa osvojena 23.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje