Nedjelja, 5. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Azmir Husić: Sve što sam uradio za Slobodu je nula, spram onog šta mogu da uradim (VIDEO)

Preuzmite sliku

U sali Privredne komore TK danas je održana druga ovogodišnja sjednica Skupštine FK Sloboda.

Nakon jednoglasno usvojenog dnevnog reda članovi Skupštine FK Sloboda većinom glasova uz jedan glas protiv usvojili su nekoliko predloženih amandmana koji se odnose na promjene određenih Članova u postojećem Statutu.

Također je došlo do isključenja pojednih članova Skupštine koji nisu bili prisutni na posljednjim sjednicama, a svoju odsutnost nisu opravdali. Isključeni članovi zamijenjeni su novim članovima.

Sjednici Skupštine FK Sloboda ovog puta je prisustvovao i gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović koji je prethodnih dana održao nekoliko sastanaka sa predsjednikom UO FK Sloboda Azmirom Husićem, koji je u svom obraćanju članovima Skupštine istakao:

“Najvrednije je ime Sloboda, neću da dozvolim da se to ime sroza. Vjerujte da nemam nikakvu želju da privatuzujem klub. Sve što sam uradio za Slobodu je nula šta sve mogu da uradim. To sam dokazao. Znam da bi mnogi voljeli da smo sada prvi ali prije nego što prohodamo moramo prvo početi puzat. Tek smo ustali. Cilj mi je da Sloboda 2017. godine igra u Evropi.” istakao je Husić. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje