Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Musemić: “Ovo su bila jako važna tri boda, pobjedu poklanjamo Husiću” (AUDIO)

Preuzmite sliku

Fudbaleri Slobode su nakon današnje pobjede u Prijedoru zadržali lidersku poziciju na tabeli BHT Premijer lige.

U uakmici protiv Rudara igrači Husrefa Musemića pružili su odličnu partiju. Velika želja za pobjedom rezultirala je dominacijom na terenu od prve minute. Trenutak odluke dogodio se u 76. minuti kada je kapiten Crveno-crnih Zajko Zeba sjajno pogodio iz slobodnog udarca.

Kontaktirali smo šefa stručnog štaba FK Sloboda Husrefa Musemića koji je u izjavi za Tuzlanski.ba kazao da su ovo bila možda i najvažnija osvojena tri boda u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Utakmica je bila veoma važna kako za nas tako i za Rudar.  U prvih 45. minuta mogli smo puno toga da riješimo, ali nismo uspjeli. Pomalo sam se pribojavao jer me utakmica podsjetila na onu u gostima protiv Mladosti. Na kraju smo ipak uspjeli da postignemo pogodak i zasluženo pobjedimo. Čestitam svojim igračima na pobjedi i Rudaru na korektnoj igri. Ovu pobjedu stručni štab i igrali poklanjaju predsjedniku Husiću” – kazao je za naš portal Musemić i dodao:

Zeba je igrač koji situacije kao što je bio ovaj slobodni udarac uglavnom rješava, to je jako bitno. Mislim da su ovo jako, jako velika tri boda, Možda i najveća u dosadašnjem dijelu sezone” – smatra trener Slobode. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,