Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

U 26. godini života preminuo bivši kapiten Crvene zvezde

Preuzmite sliku

Košarkaš Ivan Ćorović, nekadašnji kapiten juniorskog tima Crvene zvezde, preminuo je u petak u 26. godini života, zvanično je potvrđeno.

Povodom ove tragedije saopštenjem se oglasio srpski šampion, KK Crvena zvezda.

“KK Crvena zvezda Meridianbet sa velikom tugom obavještava javnost da je u petak 11. 8. 2023. godine u 26. godini života preminuo naš Ivan Ćorović.

Ivan je bio naš kapiten, i predvodnik juniorske ekipe Crvene zvezde u kojoj su stasavali i Boriša Simanić, Aleksa Radanov, Aleksa Uskoković, Stefan Đorđević… koja je 2016. godine najavila velike domete stigavši do finala Eurolige u Berlinu.

Ivan Ćorović je igrao u kadetskoj i juniorskoj selekciji KK Crvena zvezda, stigao je do dva finala Eurolige u Madridu i Berlinu.

Samo godinu dana kasnije počinje Ivanova borba sa opasnom bolešću zbog koje je bio primoran da prekine košarkašku karijeru koja je obećavala mnogo. Ovu utakmicu naš Ivan je izgubio, boreći se onako kako je igrao i košarku, ne žaleći se na bilo šta – do samog kraja.

KK Crvena zvezda meridianbet, kompletan menadžment na čelu sa predsjednikom kluba, kompletan igrački kadar, mlađe selekcije, Ivanovi bivši treneri Slobodan Klipa, Aleksandar Glišić i Steva Mijović, svi zaposleni u klubu, izražavaju porodici Ivana Ćorovića izraze najdubljeg saučešća.

Ivan Ćorović, kapiten Crvene zvezde (i za nas će to zauvijek ostati) biće sahranjen 13. avgusta u Šavniku u Crnoj Gori.

Neka mu je vječna slava i hvala!“, poručili su iz Zvezde.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,