Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nurkić o vjenčanju u Dubrovniku: “Žene kod nas u BiH sve odlučuju”

Preuzmite sliku

Jučer je u Dubrovniku održano vjenčanje Jusufa Nurkića, bosanskohercegovačkog košarkaša koji trenutačno igra za Portland Trail Blazerse u NBA ligi, i njegove izabranice Emine Durić.

Vjenčanju su prisustvovale brojne poznate osobe, a u razgovoru za DubrovnikTV.net košarkaš je otkrio zašto su se odlučili vjenčati baš u Dubrovniku.

“Žene kod nas u BiH sve odlučuju – tako da smo se potrudili da njezinu želju maksimalno ispunimo i da bude ljepše. Mislim da je ambijent u Dubrovniku i sve što je ovdje je stvarno fenomenalno”, otkrio je Nurkić, a zatim se našalio o stupanju u brak.

“Svi mi govore što bi meni bilo bolje nego njima. Veselim se porodičnom životu i sljedećoj fazi života”, rekao je košarkaš. “Privukla me je ljubav na prvi pogled. Iz Tuzle smo oboje, tako da je lijepo kad sretnete nekog ko vas razumije. I neko poštovanje međusobno, jedna lijepa priča koja se nastavlja nadam se za cijeli život”, kazao je o supruzi.

Ceremonija vjenčanja održana je na tvrđavi Lovrijenac, među prisutnima na vjenčanju bili su košarkaš Portland Trail Blazersa Anfernee Simons s djevojkom Bre Hudson, Lejla i Tarik Filipović, Sabina i Enis Bešlagić, Viktorija i Dino Rađa, Goran Bogdan, Petar Grašo i mnoge druge poznate osobe.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje