Ponedjeljak, 2. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Rigorozna pravila za učesnike Olimpijskih igara: Takmičari će spavati u “anti-seks” krevetima

Preuzmite sliku

U nastojanju da sportisti ostanu fokusirani na svoje discipline i socijalno distancirani, organizatori ovogodišnjeg odloženog sportskog događaja stvorili su takozvane “anti-seks” krevete.

Maksimalna izdržljivost kreveta je 200 kilograma, pa će tako u slučaju da sportisti ipak odluče da prekrše pravilo, doći u neprijatnu situaciju, jer će se kreveti urušiti.

Imajući to na umu, sportistima je također rečeno da ne koriste uobičajene kondome koje su dobili pred početak igara ove sedmice, nego će se od njih tražiti da ih čuvaju kao uspomenu na igre.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LADbible (@ladbible)

Prema AFP-u, sportisti su izrazili zabrinutost zbog kreveta, međutim, proizvođač je rekao da ne bi trebalo da nailaze na probleme “sve dok se drže pravila.”

Podrazumijeva se da će kreveti biti uklonjeni i reciklirani kada igre budu završene, a selo će biti pretvoreno u luksuzne stanove. Ovo je samo jedno od pravila od kojih se traži da se učesnici pridržavaju tokom turnira.

Prema izvještajima, sportistima također neće biti dozvoljeno da kupuju alkohol i donose ga u selo sa sobom, dok je porodicama također zabranjeno da posjete lokaciju.

Svako kršenje pravila moglo bi se kazniti diskvalifikacijom sa Olimpijskih igara. (Agencije)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,