Utorak, 3. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Razbijen lanac elitne prostitucije, stjuardese u glavnoj ulozi

Preuzmite sliku

Policija u Vijetnamu razbila je lanac prostitucije stjuardesa u kojem je do 30 članica kabinskog osoblja radilo kao escort djevojke – naplaćujući bogatim klijentima do 2.700 eura po noći.

Policajci su pretresli luksuzni hotel u Ho Chi Minh Cityju u srijedu navečer, gdje su navodno pronašli tri stjuardese u krevetu s različitim muškarcima. Četvrta žena, koja je model, također je uhapšena dok se družila s mušterijom

Policija je uhapsila i navodnu svodnicu madam Vo Thi My Hanh (26) te je privela. Navodno je slala muškarcima slike svojih djevojaka u njihovim uniformama kako bi privukla mušterije, piše Daily Mail.

Policajci su rekli da je Vo Thi My Hanh bila stjuardesa u nacionalnom prijevozniku Vietnam Airlines prije nego što je otišla prije nekoliko mjeseci kako bi se fokusirala na to da bude svodnica s punim radnim vremenom, a i sama je primala klijente.

Policajci su rekli da je Vo Thi My Hanh sada u zatvoru pod sumnjom za prostituciju i posredovanje u seksualnim uslugama. U policijskoj stanici su četiri žene tvrdile da ih je zaposlila osumnjičenica koja im je dogovarala seks u hotelu za cijenu od 1.000 do 3.000 dolara. Priznali su da su počinile krivično djelo.

“Vo Thi My Hanh priznala je da je kontaktirala s mnogim stjuardesama, “vrućim djevojkama” i fotomodelima, a zatim je slala fotografije prostitutki u uniformama stjuardesa kako bi nagovorila mušterije da ih angažiraju za seks.

Policajci su rekli da su kupci plaćali Vo Thi My Hanh koja bi zatim organizirala sastanke između muškaraca i kabinskog osoblja – od kojih su mnoge bile njezine bivše kolegice i djevojke iz drugih avio kompanija. Neki bi muškarci čak angažirali po dvije stjuardese odjednom za cijelu noć.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,