Utorak, 26. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

TV Prva se oglasila i otkrila razlog ukidanja emisije Ivana Ivanovića

Nakon što je srbijanska javnost obaviještena da emisija “Veče sa Ivanom Ivanovićem” neće biti u petak navečer emitovana na programu TV Prva, oglasila se i ova medijska kuća saopćenjem u kojem su kazali kako se emisija neće emitovati do daljnjeg.

“Kao što je već saopćeno, show ‘Veče sa Ivanom Ivanovićem’ neće se emitovati večeras na programu Prve. Također, nakon današnjih razgovora vrha televizije sa Ivanom Ivanovićem, donijeta je odluka da se zbog kršenja internih kompanijskih pravila i poslovne discipline, emisija ne emituje do daljeg. Razgovor sa Ivanovićem će se nastaviti sljedeće sedmice, a o konačnom ishodu, obavijestit ćemo javnost blagovremeno”, saopćeno je iz Press službe TV Prva.

Kako je Blic ranije objavio, vlasnik televizije skinuo je ovu emisiju zato što su voditelj i njegovi gosti u prošlonedjeljnoj emisiji ismijavala predsjednika Srbije Tomislava Nikolića i njegovu suprugu Dragicu. Ivanović se oglasio putem Twittera kazavši kako emisija neće biti emitovana, te da ne smije ništa komentarisati.

  • ivan-twitter
  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,