Ponedjeljak, 17. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Tragedija u Somboru: Ubio suprugu, kćerke, zapalio kuću, pa se objasio

Preuzmite sliku

Zdravko je pronađen obješen o gredu a pronađeno je još jedno tijelo druge njihove kćerke

U Somboru u Srbiji danas je policija u kući koja je izgorjela, pronašla tijela Mire i Anastasije Goranović te Zdravka Goranovića, piše portal Nova.rs. Pronađeno je tijelo još jedne kćerke.

Zdravko je pronađen obješen o gredu a pronađeno je još jedno tijelo druge njihove kćerke. Kako su objavili srbijanski mediji, Zdravko i Mira su sa Sokoca iz BiH.

Mediji dodaju da je najmlađa kćerka išla u osnovnu školu, Anastasija u srednju, dok je sin student.

Zdravko G. je prema nezvaničnim saznanjima, prije pet dana izašao je iz zatvora.

“On je 24. decembra izašao sa robije. Navodno, robijao je zbog nasilja u porodici, a imao je i zabranu prilaska”, pričaju komšije i dodaju: “Mi smo se nadali da se bar jedna kćerka izvukla, ali na kraju je pronađeno i njeno tijelo. Katastrofa kakva se ne pamti.”

Da podsjetimo, policija i vatrogasci u kuću u Somboru poslije poziva sina sa kojim se u prvi mah nije znalo šta se desilo.

Poslije gašenja požara pronađena su tri tijela, od kojih je jedno bilo obješeno, a kasnije je otkiveno i četvrto tijelo.

Kako se može vidjeti na profilima na društvenim mrežama Mire i Anastasije Goranović i Mira i Zdravko su porijeklom sa Sokoca u Bosni i Hercegovini. Zdravkova kćerka Anastasija se bavila šminkanjem. Policija je horor u kući zatekla nakon što su vatrogasci obuzdali vatrenu stihiju.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,