Utorak, 24. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Srbijanska glumica napadnuta na ulici, razbijen joj automobil

Preuzmite sliku

Aktivistkinja i glumica Jelena Stupljanin upravo je napadnuta na ulici, nakon što joj je prethodno razbijen automobil, ispričala je za Nova.rs.

Automobil kojim je bila parkirana je udaren sa strane. Kako je Stupljanin objasnila, drugi automobil se zakucao u njen.

Kada je po izlasku iz prodavnice to uočila i htjela pozvati policiju, nepoznata žena istrčala je iz prostorija Srpske radikalne stranke koja joj je izbila telefon iz ruke i napala je na ulici.

Stupljanin je podigla telefon i rekla da će obavijestiti organe reda o ovome što se upravo dogodilo, a pomenuta nepoznata žena, za koju je Stupljanin sigurna da pripada Srpskoj radikalnoj stranci, rekla je da će policiju čekati, ali je potom otišla u obližnji restoran.

“Izašla sam i vidjela ulubljen automobil. Jedan drugi auto je bio zakucan u moj. Uzela sam telefon da slikam, ali je ta žena, koja je izašla iz prostorija Srpske radikalne stranke koja se nalazi preko puta, istrčala i izbila mi telefon iz ruke, nije mi dala da fotografišem”, rekla je Stupljanin za Novu.

Dodala je da je, nakon što se žena udaljila, tri puta zvala saobraćajnu policiju, ali da se oni još uvijek nisu odazvali njenom pozivu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,