Subota, 6. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Prošlo je deset godina od videa ‘Bože, Petra’: Prepoznaju me

I dan danas me u školi djeca pitaju jesam li ja ta. Šale se na taj račun, sad mi to malo i smeta, ali tada sam to voljela i bilo mi je zanimljivo zato što ću biti popularna, ispričala je Petra

Natalija Mitrović i Petra Milošević iz Svilajnca iz Srbije postale su popularne kad su prije desetak godine ‘gostovale’ u emisiji ‘Besne gliste’. Curice su tada imale samo četiri godine, a internetska senzacija postale su rečenicom ‘Bože, Petra!’. Ona im je, kažu, obilježila život.

 • – Postala sam baš popularna. U početku sam se puno fotografirala s ljudima, na ulici me pitaju za sliku, ali prije je toga bilo više – rekla je Natalija, koja je izgovorila ‘famoznu’ rečenicu.

  Djevojčice sada idu u osmi razred osnovne škole, a osim Natalije, u školi prepoznaju i ‘pravu’ Petru. Natalija nije mogla vjerovati da bi se njena prijateljica ošišala i tako postala ‘ćelava’.

 • – I dan danas me u školi djeca pitaju jesam li ja ta ‘Bože, Petra’. Šale se na taj račun, sad mi to malo i smeta, ali tada sam to voljela i bilo mi je zanimljivo to što ću biti popularna – izjavila je Petra.

 • Video se na YouTubeu može naći na nekoliko različitih kanala, ali onaj ‘originalan’ pogledan je preko 3,3 miliona puta. Tema emisije bili su frizeri, a Natalija je oduševila rečenicom:

  – Da sječeš kosu da budeš ćelav? Bože, Petra!

 • Pored toga, Natalija je nasmijavala gledatelje i zbog toga što nije prestajala pričati. Tako ‘jadna’ Petra gotovo da i nije mogla doći do riječi, ali Natalija joj je cijelo vrijeme govorila: ‘Mogu li sad malo ja da pričam?’.

  Jovana Maletić, voditeljica emisije ‘Flashback’ u kojoj se prisjećaju ljudi koji su bili prije popularni, sjeća se i Natalije.

  – Kad smo anketirali publiku koga bi voljeli vidjeti u emisiji poslije određenih godina, za koga misle da su zaboravljeni, dosta njih je pitalo gdje je ta djevojčica, odnosno gdje je ‘Bože, Petra’ jer je to tako ostalo – rekla je Jovana. (24sata.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje