Srijeda, 22. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Policija objavila snimak osumnjičenog za ubistvo Mila Ilića u Podgorici

Preuzmite sliku

Crnogorska policija objavila je snimak i fotografije osobe za koju sumnjaju da je je jučer u Podgorici pucala u dvadesetosmogodišnjeg Mila Ilića.

“Ukoliko neko od građana prepozna osobu sa fotografija i snimka molimo da to saopći policiji pozivom na broj 067/184-840 ili na besplatni broj 122, najbližoj policijskoj stanici ili na drugi način. Građani svoja saznanja o ovoj osobi policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopćiti i anonimno”, saopćeno je iz Uprave policije Crne Gore.

Ilić je ubijen jučer oko 16:30 sati u blizini autobuske stanice u Podgorici, u trenutku kada je izašao iz kladionice.

Prema pisanju CdM-a njemu je prišla za sada nepoznata muška osoba koja je nosila kačket i iz neposredne blizine ispalila pet-šest hitaca u Ilića. Ranjeni Ilić je pokušao pobjeći, ali ga je ubica sustigao i ispalio još pet hitaca. Nakon toga ubica se udaljio u nepoznatom pravcu.

 

“Policijski službenici su, u koordinaciji i po nalogu tužilaštva, preduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja, kojim su došli do fotografija i snimka na kojoj je jedno za sada nepoznata muška osoba. Postoje sumnje da je ova osoba, na čijem identifikovanju preduzimamo intenzivne aktivnosti, izvršila krivično djelo ubistvo na štetu M.I”, saopćeno je iz policije.

Način na koji je ubijen Ilić upućuju na to da je ubica profesionalac, koji bio detaljno upoznat sa navikama i kretanjem žrtve. Policija sumnja da iza ovog ubistva stoji “škaljarski klan”.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,