Utorak, 11. Maja 2021.
Tuzlanski.ba logo

Par kod Pelješca izronio čudnu škrinju: Djevojku je sadržaj dirnuo i oduševio

Preuzmite sliku

Alen je Ivu zaprosio na filmski način, pružio joj je zaruke o kakvima većina žena može samo sanjati, prsten je pronašla uz šampanjac i dvije čaše, u škrinji na dnu mora dok je proživljavala svoje prvo ronilačko iskustvo

Iva Sabljo nije ni slutila kakvo iznenađenje joj se sprema kad je s dečkom Alenom otišla na ronjenje kod Pelješca. Njoj je to bilo prvo ronilačko iskustvo, a Alenu savršena prilika za filmsku prosidbu.

Dok su ronili, kako prenosi epodravina.hr, Ivu je brinulo pravilno disanje, a onda je uočila misterioznu škrinju. Alen je odmah posegnuo za škrinjom, dok mu je ona mahala da pusti škrinju i fokusira se na disanje, prenosi 24sata.

 • – Alen ju je krenuo uzeti, no ja sam mu mahala da pusti sada škrinju, da mora misliti na disanje. Možda bih i odmah shvatila o čemu je riječ da nisam bila toliko fokusirana na svoje prvo ronjenje pa nisam ništa naslućivala – prisjeća se Iva.

  Izronili su škrinju i otvorili je na brodu. Iva se šokirala kad je u škrinji pronašla šampanjac, dvije čaše i predivan prsten. Krenule su i suze radosnice. Alen je kleknuo pred nju, izjavio joj da želi provesti ostatak života s njom i postavio sudbonosno pitanje. Iva je, naravno, pristala. Pa ko ne bi nakon ovakve prosidbe!

 • Nazdravili su šampanjcem s dna mora.

  Pripreme su trajale mjesecima

  Alen je svoju ljubavnu priču planirao mjesecima prije ‘pronalaska’ škrinje.

 • Škrinju je izradio njegov otac, a posebnu čar cijeloj priči dodaje činjenica da je škrinja napravljena od starih crkvenih vrata. Da bi izgledala autentično na dnu mora, Alen ju je četiri mjeseca prije potopio kod svog prijatelja u uzgajalištu dagnji.

  Pola sata prije ronjenja, njegov je prijatelj otplovio gliserom do pomno odabranog mjesta i potopio škrinju. Kružio je okolo i pazio na škrinju dok ostali nisu došli.

  – Nije što je moj, ali baš je lijepo sve osmislio – dodaje ponosna Iva.

  Ona je iz Koprivničkog Ivanca, a on iz Metkovića. Ako je prosidba bila ovakva, možemo misliti koliko će posebna biti svadba i što će još Alen svojoj Ivi pripremiti! (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje