Ponedjeljak, 25. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Objavljen snimak: Pokušaj ubistva sina biznismena u Novom Pazaru

Video nadzor u Novom Pazaru uhvatilo je trenutak kada je u četvrtak oko 14.30 sati više hitaca ispaljeno na Amina S., sina novopazarskog biznismena.

Za napadačem Emirom Hadžimujovićem policija intenzivno traga. Prema prvim informacijama, razlog obračuna su stari dugovi iz prošlosti.

Na snimku se vidi kako napadač pravi polukružno skretanje, zaustavlja se pored Almina S. i ispaljuje nekoliko hitaca kroz prozor automobila.

Tom prilikom je Amin S. navodno pogođen u nogu, iznad koljena, a Emir Hadžimujović se daje u bjekstvo, piše Sandžakpress.

Amin S. je, prema riječima očevidaca, izašao iz automobila s prostrelnom ranom u nozi tražeći pomoć od prolaznika. U tom trenutku nailazi njegov brat Emir, koji se nalazio u blizini, vraća brata u automobil i brzo ga odvozi u bolnicu.

Amin S. je odmah primljen na hiruškom odjeljenju, još je u bolnici, a zrno od metka, kažu prisutni, još se nalazi u njegovoj nozi. Na sreću, nije životno ugrožen, kažu članovi njegove porodice.

Prema riječima očevidaca u automobilu sa Emirom Hadžimujović se jučer nalazila još jedna osoba. Neki od prisutnih kažu da je sa njim bio njegov otac.

Ovo nije prvi incident koji je Hadžimujović imao sa porodicom Starčanina. Još ranije su, kaže Emir Starčanin, zapalili njegov privatni automobil. Emir navodi da je to djelo bande koji predvodi Hadžimujović.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,