Srijeda, 4. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Novi Kolindin gaf: Pozvala birače da glasaju za Milanovića

Preuzmite sliku

Grabar-Kitarović je u poruci na kraju razgovora greškom pozvala birače da glasaju za broj 1 na listiću, koji zapravo pripada Zoranu Milanoviću

Aktualna predsjednica i HDZ-ova kandidatkinja za drugi mandat, Kolinda Grabar Kitarović, gostovala je na N1 u sklopu debate, koja se na kraju nije dogodila, jer se njezin protukandidat Zoran Milanović nije pojavio.

Grabar-Kitarović je u poruci na kraju razgovora greškom pozvala birače da glasaju za broj 1 na listiću, koji zapravo pripada Zoranu Milanoviću.

“Dragi birači, pozivam vas da izađete na izbore 5. siječnja i date glas za Hrvatsku koja nastavlja proces rasta i razvoja, za Hrvatsku koja zna i može bolje, Hrvatsku koja je ponosna na svoje vrijednosti, koja ne osjeća kompleks manje vrijednosti u svijetu, nego je ravnopravan sugovornik. Pozivam vas da na listiću zaokružite broj 1, Kolinda Grabar-Kitarović”, poručila je predsjednica biračima.

Član Državnog izbornog povjerenstva, Dražen Hojski, za N1 je rekao da u drugom krugu kandidati nisu određeni abecedno, nego po broju glasova, a obzirom da je u prvom krugu Zoran Milanović dobio više glasova od predsjednice, on je na prvom mjestu na izbornom listiću drugog kruga.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje