Ponedjeljak, 8. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Nova tragedija: Na sahrani Biljane koja je zabetonirala muža umro njen rođak

Preuzmite sliku

Mještani sela Veliko Trnjane kod Leskovca kažu da je jučer na sahrani Biljane S. koja je prije tri godine, kako se sumnja, ubila pa zabetonirala supruga Ivana S. , i izvršila samoubistvo, preminuo njen rođak.

„Cijelo selo došlo je jučer na sahranu i svi su bili vidno tužni i potrešeni, pa je tako jedan Biljanin rođak koji ima preko 70 godina umro. Njemu se slošilo na ispraćaju i pao je na zemlju na sred pogreba“, kaže mještanin i dodaje:

Svi su skočili da mu pomognu, zvali su i Hitnu pomoć. Ljekari Hitne pomoći pokušali su da ožive nesretnog čojveka, ali nažalost nisu uspjeli. Čuli smo da je doživio infarkt, prenosi Kurir.

Vezano | Srbija: U podrumu pronađeno tijelo muškarca zaliveno u beton

Vezano | Poznat identitet: Ovo je Biljana koja je nađena mrtva i njen muž čije tijelo je bilo zaliveno u beton

Sagovornik Nove kaže da je čovjek od tuge preminuo.

“Bilo mu je izuzetno teško i sve vrijeme na sahrani je plakao. Samo u jednom trenutku je pao i svi su pritrčali, ali več je bilo kasno. Sahrana tog čovjeka je danas”, rekao je.

Mještanin podsjeća da je poslije sahrane uslijedio drugi šok, jer je u kuću došla policija i otkrila tijelo Biljaninog supruga Ivana koga niko nije vidio tri godine.

Podsjetimo, Biljana S. je navodno ubila, a zatim zabetonirala supruga Ivana S. u šupi u svojoj porodičnoj kući u selu kod Leskovca. Prije nekoliko dana izvršila je samoubistvo, a jučer je sahranjena. Nakon sahrane je otkrivena jeziva istina.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,