Nedjelja, 17. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Krvava drama u Srbiji: Pila sa mužem, pa ga izbola, a onda pozvala Hitnu

Preuzmite sliku

Otac povrijeđenog muškarca Slavoljub Dimitrijević je u šoku. Kako tvrdi ne zna šta je moglo da prethodi ovakvom incidentu ovo dvoje supružnika.

S. O. (28) iz Bora, uhapšena je zbog sumnje da je ubola nožem svog nevjenčanog supruga Denisa D. (30) u predjelu grudi, u kući u Karađorđevoj ulici u Boru. Kako nezvanično saznaje Blic.rs, incident među supružnicima izbio je u subotu uveče nakon što su zajedno pili prije toga.

“Ona i on su tog dana popili malo više, pa je bezazlena prepirka prerasla u ozbiljnu svađu, tokom koje je ona uzela nož i ubola ga u predjelu grudi. Tada se uplašila pa je pozvala hitnu pomoć” – kaže izvor iz istrage.

Denis je odmah prevezen u borsku Opštu bolnicu gdje mu je ukazana medicinska pomoć. S obzirom da je riječ o teškoj tjelesnoj povredi Denis je prevezen na Grudnu hirurgiju u Klinički centar u Nišu.

 • Otac: Čuli smo na vijestima šta se dogodilo

  Otac povrijeđenog muškarca Slavoljub Dimitrijević je u šoku. Kako tvrdi ne zna šta je moglo da prethodi ovakvom incidentu ovo dvoje supružnika.

  – Čuli smo na vijestima da je nevjenčana supruga ubola Denisa. Tada me je pozvao komšija da me pita da li sam čuo šta se dogodilo. Živim u obližnjem selu kod Bora i odmah sam krenuo da vidim šta se dogodilo – priča Slavoljub.

  On ističe da su se oni i ranije svađali ali da niko nije ni mogao da nasluti da će se ovako nešto dogoditi.

  – Uspio sam da se čujem telefonom sa sinom. Malo teže govori, koliko smo razumjeli nije priključen na aparate i samo se nadamo da je van životne opasnosti. Ranije su se međusobno koškali ali sin mi je kazao da te večeri nije bilo svađe. Nijednom nisam lično vidio ali pričaju da su se ranije tukli. Šta se i kako dogodilo, kao i zbog čega, zaista ne znam-priča sagovornik.

  Cjelokupnu priču možete pročitati OVDJE.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,