Petak, 12. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Izvinjenje Vučića Beograđanima: “Poslije 14h očekuje se potpuni kolaps”

Preuzmite sliku

Predsjednik Aleksandar Vučić se, gostujući na Pinku, izvinio Beograđanima, jer se “danas poslije 14 sati očekuje potpuni kolaps u svim dijelovima grada”.

“Izvinjavamo se, mi to jednom u četiri ili pet godina radimo. Vidjećemo da li će biti šetnje, ako bude onoliko koliko mislimo da će biti šetnja neće biti moguća, ali videćemo“, dodao je Vučić, prenosi Pink.

Kaže da ne može očekivati da Srbija poslije ovog skupa bude ujedinjenija.

“Oni ne žele da razgovaraju, oni žele vlast na silu. Od tog posla nema ništa. Neću da uništim svoju zemlju. Ne dam Srbiju Milivojeviću, Ponošu, Brkiću, Đilasu dok ne dobiju glasove građana, a neće ih dobiti. Srbija nije moja, ja sam samo njen dio. Ovom zemljom će da upravljaju građani, njihova volja“, istakao je Vučić.

On je ponovo pozvao ljude koji su „ucijenjeni“ da ne dođu na sutrašnji skup.

“Biće hiljade ljudi sa KiM. To mi je i dodatna obaveza i veliki teret, ali i ogromna čast“, dodao je Vučić.

Govoreći o rijaliti programima, rekao je da je “razgovarao i sa vlasnikom Pinka”.

“I zamolio sam ga i rekao mu da jedan dio građana Srbije smatra da rijaliti nije dobra stvar i da ja znam kakav je njegov stav i gledalaca Srbije koji to gledaju, ali to je bila moja molba. Prije nego što sjednemo i razgovaramo o tome. Zamolio sam ga prije nego što se o tome razovara u okviru REM-a, zamolio sam ga da sam razmotri mogućnost da to ukine – da li će ili neće, to ćemo da vidimo“, naveo je.

On je rekao i da osjeća neuobičajeni mir.

“Moja uloga će se od prekosutra promijeniti. Imamo Skupštinu u Kragujevcu, o čemu ću na sutrašnjem skupu govoriti“ rekao je.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje