Nedjelja, 14. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Hrvatski političar zgrozio skandaloznom porukom: Opravdava ubistvo navijača AEK-a

Preuzmite sliku

Hrvatski političar i advokat Davorin Karačić na skandalozan način prokomentarisao je nerede u Grčkoj i ubistvo navijača AEK-a.

Navijač AEK-a je ubijen tokom sukoba navijača Dinama i Panathinaikosa sa jedne te tifoza AEK-a sa druge strane, a Karačić je pokušao opravdati potez Dinamovog navijača koji je ubijenom Mihalisu zadao smrtonosne ubode nožem.

– Ja se braće ne odričem, započeo je Karačić poruku i nastavio:

– Ako gledamo s druge strane, navijači AEK-a su najveći ljudski šljam, narkomansko-ljevičarsko-anarhistička otpad, koja je decenijama noževima ubadala druge ljude, bacala molotovljeve koktele po drugima, gazila ljudima po glavama.

Vezano | Pred sudom bi se trebali pojaviti u četvrtak, evo šta očekuje uhapšene huligane u Atini

Žaliti za takvima je kao žaliti za Isilovskim glavosjecima koji su svojevremeno nalijetali na sirijske Tigrove ili Wagner u Siriji.

Jedno je sigurno, događaj se sigurno nije dogodio onako kako danas mediji prenose, jer mediji uvijek pogrešno prenose.

Inače, svi Dinamovi navijači koji su povrijeđeni, povrijeđeni su od površinskih uboda noževima.

Uopšte me ne bi čudilo da je anarhista mlatarao nožem u želji da zakolje nekog našeg, pa nakon što je savladan, dobio školovanje nožem u ekstremitet, samo što je anatomija za***ana, pa pošlo po zlu. To se znalo događati, da onaj koji bi hteo da kolje, nakon što izgubi nož, dobije vaspitni zarez po ekstremitetima.

Ko je imalo u navijačkom svetu, taj zna da BBB idu svuda, mogli oni ući na stadion ili ne. To su anarhisti znali, pa su to veče čekali Boyse, naoružani noževima. Postoje čak i snimci anarhista kako kruže oko stadiona, naveo je Karačić u šokantnoj poruci.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,