Utorak, 3. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Glumac Sergej Trifunović napadnut u centru Beograda: “Bojkotaši mi crtaju metu na čelu”

Preuzmite sliku

Na lidera PSG nasrnula su danas dva muškarca od kojih je jedan pesnicom udario Trifunovića u glavu. Kako je saopšteno iz MUP, obojica su privedena nakon incidenta

Sergej Trifunović lider PSG, koji je danas napadnut u centru Beograda, rekao je u izjavi za “Al Jazeeru” da mu metu na čelu crtaju simpatizeri opozicije koja je proglasila bojkot predstojećih izbora, piše Telegraf.rs.

Trifunović je u izjavi za pomenutu televizijsku stanicu opisao kako došlo do incidenta u Knez Mihailovoj ulici.

– Kaže ko je kupio ovaj šator, ja mu kažem Vučić, on kaže: “Da, da, Vučić, znamo da je Vučić”, ja rekoh: “Ali, Đilas je platio ozvučenje”… Kaže on: “Nemoj ti meni…” ja sad provalim da je čovjek zaista ozbiljan i kažem: “Pozdravite Vašu gospođu majku”. To je zaista sve što sam rekao. I slijedi takav udarac, ja skačem na njega, moji me drže… I onda drugi čovjek prolazi biciklom, ali to je čovjek koji već tri dana dolazi ovde i baca najgore moguće uvrede, koji na mene vadi šrafciger. Cio narativ koji dio opozicije koja je u bojkotu, upućuje ka nama, da smo prodani Vučićevi plaćenici, oni crtaju mete na našem čelu i onda dolazi do ovakvih slučajeva – rekao je Sergej Trifunović u izjavi za “Al Jazeeru”. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,