Nedjelja, 29. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Evo ko je crnogorska ljepotica koja je zaludjela internet videom sa skupa u Podgorici

Preuzmite sliku

Prije nekoliko dana djevojka iz Crne Gore podijelila je svoj video sa patriotskog skupa u Podgorici održanog u nedjelju, 06. septembra 2020. godine.

Zbog svoje ljepote postala je pravi hit na Facebooku, a stotine komentatora na društvenoj mreži „Twitter“ zaneseno je postavljalo pitanje “Ko je ova djevojka.” Djevojka koja je zaintrigirala mnoge zove se Ema Kurgaš. Rođena je u Bijelom Polju, ima 21 godinu, a trenutno živi u Podgorici gdje je treća godina na Medicinskom fakultetu. Za sada joj je glavni životni cilj da završi fakultet te se posveti željenom budućem poslu.

 • ,,Svakako da mi je prioritet završiti fakultet a nakon toga dobiti željenu specijalizaciju. Pored svih obaveza i odricanja koja ovaj fakultet sa sobom nosi, trudim se da nađem i vremena za porodicu i prijatelje, i da tako što ljepše provedem studentske dane.“, kazala je Ema

  Video koji je Ema podijela sa skupa u Podgorici, jasno je pokazao njenu ljubav i odanost prema Crnoj Gori. Ističe da taj skup nije bio protest zbog rezultata izbora koliko iskazivanje ljubavi prema domovini.

  ,,Kada govorimo o skupu održanom u nedjelju, mnogi su ga pogrešno protumačili kao protest. Naime, ne radi se ni o čemu takvom, povod skupa, pa i moj motiv da se pridružim istom bio je slavlje, a možda i mala smjernica našim dragim Crnogorcima sa pobjedničke strane kako se istinski proslavlja i veliča naša slobodna i nezavisna Crna Gora.“, dodala je Ema.

 • Upravo osvrčući se na reakcije opozicije i njenih simpatizera nakon izbora u Crnoj Gori, kada je u Pljevljima zabilježen niz napada na Bošnjake i objekte Islamske zajednice u ovoj zemlji. Ema se nada da će takve situacije više neće ponavljati, te da da će i nova koalicija koja je najavila formiranje vlasti ostati dosljedna vrijednostima građanske i evropske Crne Gore.

 • ,,Iskreno se nadam i vjerujem da su to bile samo ishitrene i nepromišljene reakcije pojedinaca i da se u budućnosti neće ponavljati! Život u Crnoj Gori, gledano iz mojeg ugla je lijep, kako prije, tako i sada! Za nas koji volimo državu u kojoj smo rođeni i u kojoj smo odrasli, uvijek je isto – osjećamo se kao svoj na svome.“, poručuje Ema. (Avaz.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,