Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Epska šetnja: Prepješačio 450 km da se “ohladi” nakon svađe sa suprugom

Preuzmite sliku

Iako je period pandemije korona virusa svima ostavio gorak ukus u ustima i iako bismo taj dio života najradije izbrisali. Ne možemo zanemariti činjenicu da se baš tada desilo najviše šaljivih i smiješnih situacija.

Jedna od njih je epska šetnja Italijana koji se posvađao sa suprugom.

Mnogi parovi su se pravo i istinski upoznali tek u tom periodu, kada su bili “osuđeni” provoditi skoro po cijele dane zajedno u zatvorenom prostoru.

Naravno, takvo iskustvo i cijela atmosfera “pritvora” u kući zna iz čovjeka izvući na površinu one osobine koje i nisu baš najljepše.

 • To se dogodilo i ovom paru iz Italije, kada je muškarac izašao iz stana i prepješačio 450 km. Sve s ciljem ne bi li se ohladio nakon žestoke svađe koju je imao sa suprugom.

  Policija je uočila 48-godišnjeg muškarca u Fanu i zaustavila ga, jer je već bilo dva sata ujutro, a policijski čas je prošao.

  Čovjek je već hodao nedjelju dana nakon što je napustio svoj dom u Komu, koji se nalazi na sjeveru Italije u blizini švicarske granice.

  “Došao sam ovdje pješke, nisam koristio nikakav prijevoz”, rekao je čovjek.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by HIDDEN ⓗ (@hidden.ny)

  Isto tako nasmijao je i korisnike društvenih mreža i dobio podršku. Neki od komentara su:

  “Italijanski način. Mi smo sazdani od drugačijeg materijala. Živio italijanski narod da ostane jak,” stoji u jednom komentaru.

  “Ponekad sve što momku treba jeste malo prostora,” ohrabrio ga je drugi komentar.

  “Šta je ona mogla da kaže što je čovjeka natjeralo da napusti stan,” ; “Svaki imigrant koji prelazi granicu na ovo koluta očima.” i mnogi drugi. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje