Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Većina prijateljstava su im površna: Ovi horoskopski znakovi kao da nisu stvoreni za prijateljstvo

Preuzmite sliku

Šta čini dobrog prijatelja, dobar prijatelj vam uvijek čuva leđa, podržava vas bez obzira na sve.

Šta čini lošeg prijatelja? Hm… gdje početi? Postoji toliko mnogo faktora koji mogu učiniti nekog lošim prijateljem. I, nažalost, astrologija može otkriti znakove zodijaka koji su najgori prijatelji.

Škorpija

Za njih, mnoge veze, romantične ili platonske, uključuju razinu gdje oni mogu imati korist. Ali nakon šta dobiju ono što žele, vi izvisite i pitate se što ste učinili da ih uznemirite.

Ovan

Ovan je znak koji je najbolji kada je sam. Tako je tvrdoglav, da kada je u pitanju prijateljstvo dolazi samo do patnje i boli. Također, nikada, nikada nije u krivu, što ga zapravo čini općenito teškim društvom.

 • Lav

  Iako je odan i velikodušan, također je poznat po svojoj ljubomori. Govori vam iza leđa, jer zavidi na nečemu ili brani svoju čast? Nikada nećete znati.

  Ribe

  Ono što ih čini tako lošim prijateljem je to što im ne treba mnogo da se iznerviraju. Toliko su prokleto osjetljivi, a kada ih uznemirite, sve je izgubljeno. ”Sve je izgubljeno” znači da vam nikada neće oprostiti.

  Vaga

  Većina prijateljstava su im površna, jer je njihov glavni cilj u životu da zadrže svoj šarm na putu do stvari koje će samo podići njihov društveni položaj. Vaga vam je najbolji prijatelj dok ne dođe neko drugi. (oazaznanja.com)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,