Petak, 25. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tri horoskopska znaka koji smatraju da ih traženje pomoći čini ranjivim

Preuzmite sliku

Svako od nas ima onog jednog prijatelja koji je uvijek tu za nas ali koji nikad neće tražiti pomoć čak i kada mu je najpotrebija.

Nije stvar u tome što ne žele da budu – kraljice drame, već što traženje pomoći smatraju nečim što ih čini ranjivim. Pojedincima je to ispod ponosa, drugi se osećaju postiđeno kada treba da zatraže pomoć a treću to prihvataju previše emotivno. Počujte danas šta astrologija ima da kaže na datu temu. Koji su to znakovi u Zodijaku od kojih nikad nećete čuti riječ “upomoć”, a trebalo bi.

Djevica

Kada ste u nevolji, na prijatelja Djevicu uvijek možete da računate. Ako imate ljubavnih problema, slušaće vas do 2h po ponoći kako o tome pričate. Tražite novi stan? Doći će do vas već naredni dan i donijeti spisak najpovoljnijih. Kada vama nešto zatreba Djevica će pomjeriti planinu ako treba da vam se nađe pri ruci, ali kada je njoj potrebna pomoć, zavlada opšti muk. Zato bi trebalo da obratite pažnju na ponašanje prijatelja u znaku Djevice, i da pri prvim znakovima njegove patnje pitate koja je vaša uloga u svemu tome, i date joj do znanja da nije sama, prenosi Ženski magazin.

Ribe

Ribe su vrlo emocionalne i intuitivne i samim tim probleme drugih ljudi koji im znače prihvataju kao svoje. Ribe će vam dozvoljavati da njihovu dobrotu koristite do maksimuma, iznova i iznova. Svaki put će potrčati da vas uhvate i prije nego što ste spotaknete. Ali kada njima zagusti, Ribe poput pravih riba zaćute. Nikad vam jedna Riba neće reći da je u problemu čak i ako se na njoj jasno vidi da pati. Zato ako primijetite da nešto nije u redu, zastanite i okrenite ih u pravcu u kom treba da plivaju, sa vama rame uz rame.

Vodolija

Niko nije toliko uravnotežen kao jedna Vodolija. Kad god može Vodolija stoji sa strane i posmatra stvari, umjesto da se miješa i učestvuje u drami. Od jedne Vodolije ćete uvijek dobiti koristan savjet, podršku i pomć, ali ona smatra da sve uvijek treba i može da riješi sama. Kada imaju neki problem Vodlije se povlače pred svetom i u samoći traže rješenje. Iako djeluje kao da znaju šta rade, Vodolije su izgubljene u toj svojoj pretjeranoj brizi i potreban im je makar neko da ih sasluša. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,