Nedjelja, 26. Maj 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Pripadnici ova četiri horoskopska znaka su veoma obazrivi kada se zaljubljuju

Ukoliko se zaljubite na prvi pogled, takva veza mogla bi vam donijeti probleme. Pripadnici pojedinih horoskopskih znakova, kao da to već znaju, pa su toliko obazrivi kada upoznaju novog partnera, da sebi dopuste da se zaljube, tek poslije nekog vremena.

Rak

Najveći emotivci među horoskopskim znakovima ujedno se i najsporije zaljubljuju iz vrlo jednostavnog razloga – jednom kad se zaljube, zaljube se jače od bilo kog drugog. Rakovi ne prihvataju polovična rješenja kad je u pitanju ljubav, zato će radije biti sami nego u vezi u kojoj nisu ludi od ljubavi.

Vodolija

Vodolije misle da je zaljubljivanje divna pojava – kada su drugi u pitanju, naravno. Sebe ipak više vole u slobodnijoj varijanti, zato svoj ljubavni život drže na poprilično realnim shvatanjima.

Djevica

Oni čeznu da se zaljube, ali nešto uvijek pođe kako ne treba. Djevice se teško opuštaju, a još teže vjeruju drugima, zato je za njih zaljubljivanje složen proces koji vrlo često propadne.

Jarac

Prosječni Jarac zna tačno šta želi u ljubavi i tačno zna kako bi trebalo da izgleda osoba u koju će se zaljubiti. Ne prihvata ništa manje od idealnog, a jednom kad pronađe svoju srodnu dušu, vrlo brzo počinje i njoj nalaziti mane. Zato su pripadnici ovog znaka poznati kao osobe koje vrlo često idu iz veze u vezu. (lepotaizdravlje.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,