Ponedjeljak, 8. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Počeo je retrogradni Jupiter: Ova tri znaka biće najviše pogođena promjenama

Preuzmite sliku

Na ova tri horoskopska znaka najviše će uticati retrogradni Jupiter i to u periodu od 28. jula do 24 .novembra.

Ako vam ovo leto izgleda kao vožnja rolerkosterom, astrolozi ističu da nas čeka dodatno uzbuuđenje sa retrogradnim Jupiterom od 28. jula. Boraviće u znaku Ovna, i biće drugačija od svih retrogranih faza. Iako nam riječ “retrogradno” u astrologiji budi blagi nemir, Jupiter kada krene unazad može biti posebno produktivan.

Jupiter je planeta obilja, ekspanzije, preuzimanja rizika. Moguće je da ćemo se aktivirati na novim projekrima, imati velike impulsivne kupovine ili promene u karijeri koje će promijeniti život. Jupiter je povezan sa sudbinskim, sretnim i optimističnim stvarima, pa je prilika bajna da promijenite ugao iz koga posmatrate svijet. Pogledajte širu sliku, u svakom detalju ove slagalice može se skrivati vaša čarolija.

Ovan

Retrogradni Jupiter počinje u vašem znaku, što naglašava vašu prvu kuću ličnog identiteta. Vrijeme je za lični rast! Razmislite o tome kako možete da sa postavite prema sebi bolje, iskrenije i sa više ljubavi. Proteklih nekoliko sedmica je vjerovatno bilo vrijeme u kome ste pokrenuli mnogo stvari spolja, bilo da je to vođenje novog projekta na poslu, pomoć prijatelju ili početak nove veze. Ali sada je vrijeme da stavite fokus na sebe i zavirite u sve što se krije iznutra., prenosi Sensa.

Strijelac

Skloni ste da osjećate tranzite u znaku Ovna prilično intenzivno. Očekuje vas duplo veći intenzitet tokom retrogradnog Jupitera u Ovnu. Vaša kreativnost se menja, kao i procjena svijeta koji vas okružuje. Razvijate svoju reputaciju i ističete ko ste u sovm punom sjaju – znate kako da ostavite utisak kakav želite. Ne zaboravite da se odmorite i opustite, a onda krenite u realizaciju plana i svake dobre namjere.

Ribe

Iako je Jupiter proveo prvi dio 2022. u vašem znaku, prelazak u Ovna čini da dobijete lidersku notu ličnosti. Ali, od 27. oktobra (i do 20. decembra), planeta će se vratiti u posljednje stepene vašeg znaka – moguće je da će se promijeniti svijest o događajima koji su se dogodili u maju ove godine. To će biti upečatljivo vrijeme da razmotrite rast koji ste postigli od tada i razmislite o lekcijama koje ste naučili. Radite na sebi – pišite dnevnik, vježbajte svjesnost, prihvatite transformativnu energiju… (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje