Utorak, 29. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ovo je horoskopski znak koji je nevjeran i odbacuje ljude, ali ipak svi padaju na njegov šarm

Preuzmite sliku

Popularno

Neki horoskopski znakovi smatraju se previše tvrdoglavim, kao što su Bik i Jarac. Pojedini su suviše koketni i nepoverljivi – Ovan, Strijelac, Vaga, pa čak i Vodolija. Međutim, koji horoskopski znak je najomraženiji?

Riječ je o Blizancima. Iako ne postoji poseban razlog zbog koji izazivaju mržnju i gnjev u drugima, oni to nesvjesno čine svojim ponašanjem i stavom. Blizanci su lepršavi, često pokazuju ogroman entuzijam i obožavaju da pričaju. Međutim, lako mogu drugima da podignu živce.

 • Žele stalno nešto novo da rade, da se zabavljaju i mrze da se previže zadržavaju na jednom mjestu. Sve im brzo dosadi, pa čak i društvo, te nerijetko ovaj znak samo ustane i uputi se u nepoznatom pravcu. Blizanci su znak koji voli da se druži i da bude upućen u sve što se oko njega dešava. Osobe rođene u ovom znaku su nemirnog duha, stalno su u pokretu. Zbog toga su često nevjerni u vezi, a niko ne voli preljubnike.

  Skloni su da pronađu zabavu na drugom mjestu

  Ne nužno sa drugim ljudima, već kroz različite aktivnosti u njihovom životu.  Oni odlaze u nove avanture ili se zabavljaju sami. Za razliku od drugih horoskopskih znakova, Bliznaci se ne oslanjaju na društvo prijatelja ili porodice. Oni su previše nestrpljivi da bi čekali da im se neko pridruži u njihovim pustolovinama.

 • Simbol njihovog znaka su blizanci. To je dobar prikaz dvojne prirode Blizanaca

  Stalno imaju uspone i padove u životu, i uvek se predomisle. U jednom trenutku mogu biti potpuno sretni i ispunjeni, a zatim u sljedećem momentu da postanu ljuti i neraspoloženi. Ovo je još jedna stvar zbog kojih se ljudi teško povezuju sa Blizancima.Teško je podnijeti njihove promene raspoloženja. Ove tople i hladne promjene uvijek utječu na njihove odnose i prijateljstva. Mnogi upadaju u njihovu zamku zahvaljujući nevjerovatnom šarmu i harizmi, ali često ostaju povrijeđeni. Bliznaci znaju da iskoriste i odbace ljude u bilo kakvoj vrsti odnosa. (Telegraf.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , ,