Petak, 5. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ovi horoskopski znakovi će uvijek oprostiti

To ne znači da treba da ih iskoristite…

Iako vi možda ne možete ni zamisliti opraštanje nekim osobama koje su vas jako povrijedile, osobe rođene u sljedećim horoskopskim znakovima opraštaju baš svima. One to rade zbog vlastitog mira i snažnog vjerovanja da su svi ljudi duboko u sebi dobri, piše index.hr.

Vaga

Po cijenu da izbjegnu sukob i svađu, Vage su spremne sve oprostiti Ipak, Vage nisu naivne pa će vas, ako ste ih jednom razočarali, držati na distanci kako se to ne bi ponovilo.

Vodolija

Iako su vrlo hiroviti i ponekad čak i agresivni, Vodolije se vrlo brzo odljute jer su skloni racionaliziranju svake situacije kako bi je opravdali sami sebi. Oni vam neće reći da su vam oprostili, ali će vam vremenom to pokazati držeći se na distanci poput Vaga.

Ribe

Osobe rođene u znaku Ribe zbog svoje izražene emocionalnosti vrlo se brzo uvrijede, ali vrlo brzo i opraštaju. One nakon nekog vremena pronađu opravdanje baš za svakoga što ponekad i nije najbolje, ali one su jednostavno takve.

Rak

Iz istog razloga kao Ribe, Rakovi vođeni emocijama uvijek uspiju smognuti dovoljno snage da oproste i onima koji su ih jako povrijedili. Njima je najvažnije da ni sa kim nisu u svađi i da im u životu vlada mir, što neki često znaju zloupotrebljavati. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,