Utorak, 21. Januara 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Open IPTV vam predstavlja najnovije filmove i serije

Romantična komedija “Slučajno zajedno” prati dvoje samohranih roditelja, Džima i Loren (Adam Sendler i Dru Barimor), koji se, poslije katastrofalnog sastanka naslijepo, slože samo u tome da više nikad ne žele da vide jedno drugo.

Ali, kad se slučajno prijave za isti porodični odmor, prinuđeni su da dijele apartman u luksuznom afričkom odmaralištu… Premijeru filma reditelja Frenka Koračija gledaćemo na HBO-u 6. septembra 2015. godine u 20.05 časova.

 • Slucajno_zajedno-foto_Open preporuke (četvrtak, 3. septembar)
 • Televizijski kanal HBO prikazuje još jednu interesantnu porodičnu dramu, a riječ je o filmu “Moj pas Skip”, koji je na programu u utorak, 8. septembra 2015. godine u 18.25 časova. Radnja je smještena u milje drugog svjetskog rata i prati stidljivog dječaka koji ne može da nađe prijatelja, sve dok mu roditelji ne poklone štene terijera za 9. rođendan. Pas postaje poznat i voljen u cijeloj zajednici i obogaćuje život ovog dječaka…

  Demi Mur i Dženifer Aniston potpisuju ovaj put i režiju u filmu “Pet”, koji je na pogramu u srijedu, 9. septembra u 20.30 časova na TV CINEMAX. Pet izvanrednih umjetnica udružilo se u borbi protiv tumora dojke, tako što je svaka režirala po jedan kratki segment ovog inovativnog filma. U nezaboravnom i inspirativnom filmu “Pet”, takođe glume Eni Pots, Bob Njuhart i Toni Šalub.

  “Šerif iz države Tenesi”, naziv je akcionog filma koji će u sekciji Klasici današnjice biti emitovan takođe na TV CINEMAX, 11. septembra. Zasnovan na istinitim događajima iz života Bjuforda Pusera, šerifa Tenesija, koji je gotovo samostalno očistio svoj gradić od zločina i korupcije, ali po cijenu gubitka porodice, a umalo i svog života.

  Premijera na National Geographic kanalu “Najveće tragedije dvijehiljaditih” na programu je u petak, 11. septembra u 21.55 časova. “Najveće tragedije dvijehiljaditih” govore o deceniji u kojoj su se dogodila razaranja nezamislivih razmjera. Od terorističkog napada na Kule bliznakinje, što je bio uvod u deceniju globalnog terorizma, pa do razornog cunamija, prirodne katastrofe koja je izazvala haos u Jugoistočnoj Aziji i smrti Majkla Džeksona, gdje se vidjela neutoljiva glad svjetske “kulture poznatih ličnosti”. Ovaj naizgled beskrajni niz šokantnih nesreća odjeknuće cijelim svijetom…

  Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,