Četvrtak, 6. Maja 2021.
Tuzlanski.ba logo

Numerologija ljubavi: Saznajte ima li vaša veza budućnost ili ne…

Preuzmite sliku

Neki partneri nalaze se u karmičkoj vezi. Morali su se upoznati i spojiti te provesti dio života zajedno. Često to nisu veze koje traju cijelog života, već one iz kojih obje strane uče važne životne lekcije…

Bolje je kad partneri imaju različite bioritamske brojeve jer se tada dobro nadopunjavaju, smatraju astrolozi. Oni u takvim kombinacijama lakše prolaze kroz krizna stanja u vezi.

Inače, bioritamski broj se dobija izračunom iz datuma rođenja, a otkriva kako funkcionišemo tokom dana, kakve su nam navike i potrebe. To je broj koji može pokrenuti našu energiju, ali je i blokirati.

Dobiti bioritamski broj iz datuma rođenja je vrlo jednostavno.

Na primjer, ako ste rođeni 25.6. saberite sve brojeve 2+5+6=13, potom to svedite na jednocifreni broj 1+3=4. Znači vaš bioritamski broj bio bi 4.

Potom na isti način izračunajte bioritamski broj partnera. Na primjer, ako je rođen 14.3 zbrojite 1+4+3=8. Njegov broj je 8.

Na kraju napravite sinastriju (analizu koja uspoređuje dinamiku vaše energije s energijom druge osobe) bioritamskog broja sabiranjem vašeg i partnerovog broja 4+8=12, 1+2=3. Znači, vaš broj kao para je 3.

Zapamtite da broj uvijek na kraju mora biti jednocifreni.

Sinastrijski broj vašeg zajedničkog bioritma i šta to otkriva o vezi:

Broj 1

Vaša veza je vrlo racionalna i stoga ima dobar potencijal da potraje. Broj 1 u numerologiji simbolizira snagu, a ako se uz to partneri kvalitetno nadopunjuju, tada se može reći da su dobra i perspektivna kombinacija. U ovoj vezi partneri samo trebaju biti oprezni da ne gube energiju na nebitne sitnice te da time ne opterećuju svoj odnos.

Broj 2

U ovoj vezi ne cvjetaju ruže jer je u njoj jedan od partnera uvijek na neki način zablokiran te čak iskorištavan od druge strane – od partnera koji je preuzeo ulogu vođe. U ovakvoj kombinaciji uglavnom bolje prolazi onaj ko ima neparni bioritamski broj. Partner sa parnim brojem zna iz veze izvlačiti finansijsku korist iz veze.

Broj 3

Ovdje se radi o vrlo emotivnoj vezi prepunoj strasti, ljubavi i senzibilnosti u kojoj obje strane ispunjavaju emotivna očekivanja. Takva veza ima velike šanse da dugo potraje.

Broj 4

Ova kombinacija nije nimalo laka za privatni emotivan život, bolja je za neku poslovnu saradnju. U ovakvoj vezi zna biti puno problema i prepreka koje je teško riješiti. Također, nakon početnih emocija i strasti, dolazi do sve učestalijih prepirki, prigovaranja i okrivljavanja što najčešće rezultira prekidom.

Broj 5

Ovu kombinaciju možemo nazvati uspješnim spojem koji počinje s prijateljstvom, a tako se i nastavlja. U ovakvoj vezi partneri imaju slobodu biti ono što jesu, a samim time su predodređeni za uspjeh na ljubavnom planu.

Broj 6

Ovakva veza lako može završiti brakom jer je često uspješna i funkcionalna. Za oba partnera na prvom mjestu je porodica i čvrsto se drže zajedno.

Broj 7

Partnerima u ovoj kombinaciji nije uvijek lako i važno je da budu obzirni jedno prema drugome. Iako se na duhovnom nivou mogu dobro slagati, ostali aspekti mogu se pokazati napornima, poput ispoljavanja ljubomore i nepovjerenja. Održati ovakvu vezu dugom vrlo je izazovan zadatak.

Broj 8

Partneri u ovakvoj vezi žive mirno i harmonično, ali nedostaje im strasti. Također, radi se o finansijski stabilnom odnosu. Ako nekim slučajem prekinu, brzo se pomire i nastavljaju živjeti zajedno.

Broj 9

Tu su se partneri našli u karmičkoj. Jednostavno su se morali upoznati i spojiti te provesti dio života zajedno. Često to nisu veze koje traju cijelog života, već one iz kojih obje strane uče važne životne lekcije, prenosi Atma. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje