Utorak, 26. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Najvažniji period u životu za ova tri horoskopska znaka

Planetarna vitalnost i životna energija ušli su u znak Ovna 20. marta, uz značajno poboljšanje života Ovna.

Pored toga, dva druga horoskopska znaka osjetiće uticaj Sunca. Iz perioda kojim dominira vladavina Riba, prelazimo u period vođen znakom Ovna koji će biti prepoznatljiv po povećanom nivou energije na svim poljima, prenosi Ženski magazin.

Ovaj priliv energije će vjerovatno osjetiti Ovnovi, Strijelčevi i Lavovi.

Ovan

Ako ste Ovan, vjerovatno ste mislili da Sunce u Ribama doprinosi vašoj pospanosti kada vas ništa ne pokreće da preduzmete mjere, ali odjednom ćete doživjeti preokret. Kako proljeće stiže, sunce ulazi u vaš znak, što ukazuje da ćete postati samopouzdaniji, odlučniji i energičniji. Smetaće vam inercija i moći ćete mnogo brže da ispunjavate svoje obaveze. Postaćete emocionalno otvoreniji i spremni da započnete nešto novo. Opet ćete osjećati povećano samopouzdanje i to će riješiti mnoge poslovne dileme.

Lav

Ako ste Lav i po prirodi je vaša planeta Sunce, to znači da njegov ulazak u znak Ovna znači saznati nove stvari o vama, uspostaviti kontakte sa drugima i okončati neke parnice. Mladi Lavovi će imati uspjeha već sljedećeg mjeseca kada je riječ o obrazovanju, a drugi će shvatiti da ne bi bilo loše da poboljšaju ono što trenutno rade. Ovo je odličan trenutak za donošenje novih poslovnih odluka, jer sve što možete zamisliti ići će vam od ruke.

Strijelac

Ako ste Strijelac, spremni ste za akciju. Iz mirne faze ulazite u fazu proljetnog buđenja. Vaša energija će se vratiti i vi ćete biti dominantni u odnosima do kojih vam je stalo. Ako ste imali zdravstvenih problema dok je Sunce bilo u Ribama, znajte da ćete sljedeći put biti u mnogo boljoj formi. Ne bi bilo loše da se aktivirate i počnete zdravije da živite. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,