Subota, 19. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Kakva je vaša žuta minuta: Lav je u drami, Jarac u krugu ‘crnila'…

Preuzmite sliku

Nikome nije lako kada je loše raspoložen – i dok se jedni povlače u sebe poput Raka i Riba, drugi se samo intenziviraju poput Škorpiona i Bikova. Pogledajte kako vaš znak reaguje

Ovan

Kada je Ovan loše raspoložen postat će ekstra zahtijevan, opsesivan sobom, impulzivan i neće biti ništa čudno ako se upusti u neke rizične akcije. Nikad ih nemojte moliti da u takvim situacijama rade nešto ozbiljno jer bi moglo završiti katastrofalno. Pričekajte da se smire.

Bik

Njihova se osobnost ne mijenja puno kada su loše volje, ona se intenzivira. Postaju tvrdoglaviji, svojeglaviji i lijeniji. Samo ih pustite da se ispušu i ohlade.

Blizanci

Kada su nervozni postaju nemirni, ne mogu se koncentrisati i skloni su osuđivanju. U naletu ovog raspoloženja vaš dobronamjeran zravorazumski savjet neće naići na plodno tlo.

Rak 

Inače su osjetljivije prirode, a ako su loše raspoloženi, povući će se u svoju kućicu i izolovati od drugih. Tada postaju ekstra osjetljivi. Jedna krivo izrečena riječ može izazvati cijelu buru emocija u njima. Budite ekstra oprezni tada.

Lav

Očekujte “drama queen” reakciju kada su loše volje. Postat će arogantniji nego inače i igrat će se igrica “makni se od mene, priđi mi bliže”. Njima uvijek samo treba pažnje. Dvije tople riječi i lavlje srce će se smekšati. Budite samo nježni s njima i taj nalet lošeg raspoloženja će brzo proći.

Djevica

Intenzivirano kritiziranje njihova je reakcija na loše raspoloženje. Ništa im neće pasati niti odgovarati. Reći će vam i što s vama ne valja. No bez obzira koliko svemu i svima našli manu u toj “žutoj minuti”, najviše će zapravo sebe žaliti u tom svemu.

Vaga

Inače su skloni manipulirati drugima, a kada su loše raspoloženi postaju još negativniji, željni kontrolisanja svega i svih. To im daje osjećaj veće kontrole svog života.

Škorpion

Sve njegove osobine postaju intenzivnije. Očekujte otrovne komentare, zajedljivost, pojačanu opsesivnost, ljubomoru, posesivnost i tajanstvenost. S njima se definitivno nije lako svađati i katkad može izgledati zastrašujuće.

Strijelac

Ovaj znak i kada je najgore raspoložen, nije zločest. No vole se prepirati, argumentirati, neoprezni su i nepouzdani. Tada nemojte planirati ništa s njima i ne računajte da će se držati dogovora.

Jarac

Očekujte izljev negativnosti, pesimizma i neopraštanja. Težina njihovih riječi i osjećaja sve će povući u njihov mračni vrtlog. Ako možete, maknite se iz te situacije.

Vodolija

Inače vole biti okruženi ljudima. No kada su u lošem periodu skloni su povlačenju i izolovanju od drugih te iracionalnim i destruktivnim mislima. Učinite što god možete da im pomognete da se izvuku iz te depresivne ljušture.

Ribe

Osjetljive Ribice postat će ekstra zahtijevne, cmizdrave, samodestruktivne i pune samosažalijevanja u lošim danima. Ni jedna riječ ili djelo neće ih ohrabriti jer su u svom začaranom krugu loših misli.  (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,