Petak, 14. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
par-raskid1
Preuzmite sliku

Kad dođe vrijeme rastanka: Škorpija najviše pati, Vaga je previše ponosna da pokaže patnju…

Raskidi nikada nisu laki, ali neki lakše prebrode krah ljubavi, dok neki horoskopski znaci teže prihvataju kraj.

 • raskid-veze
 • Ovan

  Ovan bolno preživljava rastanke, mada se trudi da ostavi utisak neodoljivog srcelomca. Međutim, kad ih spopadnu ljubavne muke, nije mu lako u sopstvenoj koži. Iako je vatreni znak, osjeća se kao poliven hladnom vodom ako dođe do rastanka sa partnerom. Pošto vjeruje da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno, pokušava da pridobije osobu do koje mu je stalo na sve načine i svim sredstvima. Ako mu ne pođe za rukom, okreće se čašici ili prijateljima, rođacima, kolegama.

  Bik

  Mada djeluje opušteno, kao da nema nikakvih problema, pa ni ljubavnih, Bik teško podnosi rastanak sa voljenom osobom, makar i nakratko. Ukoliko je rastanak zauvijek, emotivni Bik će se zavući u kuću i patiti u tišini, eventualno razgovarati sa najboljim prijateljem koji će ga teško pokrenuti da izađe negde sa društvom. Ako izađe, ostaje do kraja pokušavajući da utjehu nađe u stihovima pjesama koje ga podsjećaju na partnera.

  Blizanci

  Iako djeluju da sve, pa i ljubavne rastanke preživljavaju sportski, po principu “nije on/ona jedini/a na svijetu”, Blizancima uopšte nije lako. Navikli su da ih svi vole, zovu, vuku za rukav i mole da ostanu još malo, pa im zaista nije jasno ko bi i zašto mogao da ih ostavi. A kad se to desi, voljenoj osobi će slati SMS, zvaće je telefonom i spuštati slušalicu, pisati mailove, sačekivati je ispred kuće ili posla i razgovarati sa svima koji su u kontaktu sa njom.

  Rak

  Rakovi jako teško preživljavaju rastanke, čak i privremena razdvajanja od voljene osobe, pa u očaju lako skreću s pravog puta. Odaju se piću i hrani, izlaze i često se bez ikakve mjere i ukusa predaju zagrljajima osoba koje su ispod njihovog nivoa. To im ne smeta, ni šta im drugi kažu, ni šta se o njima priča, samo maštaju o danu kada će ponovo ugledati ljubav svog života. Sve ostalo im je nevažno, pa čak i savjeti porodice.

  Lav

  Ponosni Lav pati dramatično, otvoreno i svi oko njega moraju da znaju da je Lav emotivno ranjen. I svi pate zajedno sa njim. Kako njemu teško padaju rastanci, ponekad ne može da shvati da li je to zbog njegove povrijeđene sujete ili slomljenog srca. A možda je i jedno i drugo, razmišlja Lav, pokušavajući da shvati partnera kojeg je do juče kovao u zvijezde, a danas mu zadaje takav bol da počinje da razumje riku lavova u džungli.

  Djevica

  Izbirljiva, ali trpeljiva Djevica teško biva ostavljena, ali ako ipak dođe do toga, učiniće sve da sazna razlog. Grickaće svoju omiljenu crnu čokoladu, uzdisati i smišljati poruke koje će slati voljenoj osobi. Kad poželi da ostavi partnera, udesiće tako da ispadne kao da je ona (Djevica) ostavljena, jer čemu komplikovati život kad je ionako dovoljno zakomplikovan i bez ljubavnih patnji.

 • raskid-veza
 • Vaga

  Uzdržana i sujetna Vaga, kao rođena glumica, neće nikome, pa ni voljenoj osobi pružiti to zadovoljstvo da gleda njenu patnju i njen srušen svijet ako je ostavljena i mora nekako da preživi ljubavni rastanak. Smeškaće se pred drugima i praviti se kao da je ona ostavila partnera, a ne on nju, dok će kod kuće satirati slatkiše, plakati i buditi se na jastuku koji još miriše na parfem osobe koju Vaga voli do bola.

  Škorpija

  Škorpija pati kao nijedan drugi znak kad je zaljubljena i kad je ostavljena, pogotovo od osobe koju iskreno voli, da osjeća gotovo fizički bol ako dođe do rastanka. Ne zna koga bi prije zvala, ne zna sa kim bi prije pričala tako tužna, jer su za Škorpiju najteže muke ljubavne. A tek rastanci, ima li nečeg goreg i nepodnošljivijeg od njih? Nijedan prijatelj, nijedna kafana, kao ni jedno ili bezbroj pića ne može tu da joj pomogne, jer Škorpija najteže podnosi rastanke.

  Strijelac

  Kako bi hedonista Strelac preboleo ljubavni rastanak ako ne bi negdje pobjegao od surove stvarnosti zbog koje pati? Putovanje je uvijek prva opcija, ali ako nije u mogućnosti, onda će izaći u provod, otići u bioskop, omiljeni restoran… Teško im je zbog raskida, umije da ih drži dugo, ali najčešće krenu dalje uz neku novu ljubavnu avanturu.

  Jarac

  Praktičnom, ali osjetljivom Jarcu nije jasno ko bi bio toliko lud da njega ostavi kad nema toga što on ne bi uradio za osobu koju voli. Ako ga partner ostavi, Jarac misli da sa njim nešto nije u redu i odmotava film unazad, ne bi li pronašao nešto što njegovom emotivnom partneru nije odgovaralo. U mislima se vraća starim ljubavima i pohranjuje sjećanja i čežnju za njima. Sve je nekad bilo bolje, romantičnije, iskrenije i uzvišenije, naročito u ljubavi, tješi se Jarac, sam u svom bolu.

  Vodolija

  Kako živi, tako i pati – zbrda zdola, iz krajnosti u krajnost, ostavljena poslije ljubavnog rastanka, Vodolija trči od kafića do kafića, od prijatelja do prijatelja ne shvatajući da ju je

 • raskid-veze
 • partner i ostavio zato što nikad nije bio načisto sa njenim namjerama, planovima, obećanjima i osjećanjima. Sve ono što bi trebalo da objasni voljenoj osobi, sluđena Vodolija pokušava da objasni poznaniku, prijatelju ili kolegi kojeg je odvukao u prvi kafić da mu se izjada. Prevrnuće nebo i zemlju da osobu koju voli ubijedi da joj se vrati, makar čučala na njenom pragu.

  Ribe

  Ribe su rođene za patnju, bol podnose tako filmski kao da su se rodile sa njim. A možda i jesu, jer tuga u njihovom pogledu veća je od svih riječi, jadanja i suza koje ostaju neizlivene, jer Ribe sve umiju da odboluju u samoći. I tako, u sopstvenom samosažaljenju, neshvaćene i odbačene od partnera, Ribe se u svojoj emotivnoj konfuziji prisjećaju nekih drugih ljubavnih rastanaka, zbog kojih su mislile da će svijet stati. A eto, ipak nije i još se sve okreće oko ljubavi. (zena.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,